October 31, 2014

Minä lähdin. Ja otin mukaani joulukortin askartelutarpeita / I left. And I took with me Christmas crafts stuff

Blogini elää hiljaisia aikoja. Syvimmät pahoitteluni kaikille lukijoille. Normaalisti päivitän kerran viikossa. Oikeasti. Mutta tänä vuonna elämäni on ollut täydessä myllerryksessä toukokuusta alkaen. Lyhyesti sanottuna, huhtikuussa asuin Australiassa. Toukokuussa asuin Suomessa. Ja nyt lokakuussa asun Iso-Britanniassa. Tai en edes tiedä vielä missä asun, omaisuuteni on matkalaukussa. Elämäni on siis ollut ahdistavaa, pelottavaa, synkkää, jännittävää, mielenkiintoista, ja kaikkea siltä väliltä.

My blog is living quiet times. I offer my sincerest apologies to the readers out there. Normally, I update once a week. Really. But lately my life has been upside down. In a nuthshell; in April I lived in Australia. In May I lived in Finland. And now, in October, I'm living in the UK. Or actually, I don't even know where I am going to live. My possessions are packed in a suitcase. My life has been intimidating, depressing, exciting, interesting, and everything in between.

Moninaisista syistä johtuen en ole pahemmin harrastanut mitään viimeaikoina. Paitsi cosplaytä (vielä kun olin Suomen kamaralla), mutta palaan asiaan tulevissa postauksissa. Nyt haluaisin vain puhua lyhyesti ihanasta vuodenajasta: joulusta. Lähtiessäni minulla oli tilaa vain yksi 23-kiloinen matkalaukku tavaroilleni tulevien 2,5 kuukauden ajaksi. Uskokaa pois, siihen on vaikea saada mahtumaan tarvittava! Mutta mukaan lähti kaikesta huolimatta joulukortin askartelutarpeita. En tiedä ehdinkö loppujen lopuksi askartelemaan niitä, sillä se riippuu täysin siitä saanko elämäni jonkinlaiseen järjestykseen tässä seuraavan parin viikon aikana. Mutta ne nyt on mukana kuitenkin varmuuden vuoksi. Minusta on ihanaa askarrella kortteja (silloin kun elän normaalia tylsää arkea!)

For a lot of reasons, I haven't really done much in my freetime lately. Except for cosplay back when I was still in Finland. But I'll talk about it later. Now I'd just like to talk about one of my favourite seasons: Christmas. When I left I could only pack 23 kg worth of things for the next 2,5 months (believe me, it's hard). Nevertheless I took some Christmas craft supplies with me. I don't know if I'll be able to make any cards, it depends on if I can organize my life within the next few weeks. But I took them with me, just in case. I love making cards when I live my normal, boring everyday life.

Tässä siis vain inspiraatioksi ja innoittamiseksi kuvia aiempien vuosien korteista. Siis kaikille teille jotka olette suunnitelleet joulukorttiaskartelua tänä vuonna. Minä en siihen pysty, mutta te jotka kynnelle kykenette, aloittakaa nyt niin ei jää viimetinkaan. :) Mukavia jouluisia askarteluhetkiä!

So here are some photos of the cards I've made in previous years, just for your inspiration. If you are able to start making them now - then do so by all means. Now is a good time to get started! Enjoy your Christmas crafts!

6 comments:

 1. Arvaapa iskikö ikävä kun näin tämän päivityksen ;;__;; Ihan outoa ajatella että teidän lähdöstä on jo jokunen viikko... Kaipuu on suuri.

  Lämpöisiä ajatuksia ja halirutistuksia teille sinne Britteihin! Kirjoittele kuulumisista kun on sopiva hetki ja elämä asettuu, jookos? <3

  Ps. Pitääpä itsekin kaivaa korttivälineet hollille lähiviikkoina! On kyllä vielä toistaiseksi vaikea virittäytyä joulutunnelmiin täällä Etelä-Suomessa, varsinkin kun Rovaniemellä (jossa piipahdin tänä viikonloppuna) satoi tänään lunta...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yyyy, ikävä täälläkin :,( Kiitos lämpöisistä ajatuksista!<3 Kirjoitan toki pian! Toivottavasti asiat järjestyisi kohtapuoliin, niin pääsisin pian itsekin joulukorttien askartelupuuhiin. Joululaulujen kuuntelu ja askartelu on parhautta!

   Delete
 2. (viesti jatkuu koska olen lahopää ;D)

  ... mutta taasen täällä etelässä odotti palatessa kunnon syysmyrsky. Ehkäpä tänä vuonna onnistaa paremmin jouluisen sään suhteen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti!! Odotan joulua Suomessa (ensimmäinen sellainen pitkään aikaan!) innolla :) Säästä puheen ollen, harmi kun minäkin olin lahopää ja pakkasin ne sun ihanat kynsikkäät myöhemmin lähetettäviin tavaroihin. Täällä kylmissä sisätiloissa ne ovat mainiot. Pitää varmistaa että ne tulee mukaan sitten joulukuussa ^^.

   Delete
 3. Mä oon askarrellu joulukortteja jo kuukauden ajan (osan pakkomyyn sukulaisille :'D). Innostuin leikkaamaan sanomalehistä palasia ja kokoamaan niistä esim. eläinhahmoja. Ihan mukavan näkösiä niistä on tullu, vaikka ite sanonki :'3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä idea! Korttien suunnittelu on niin kivaa, kun siinä pääsee olemaan luova ^^ Laita joskus kuvia blogiisi!

   Delete