August 10, 2011

Hetki lyö

Tämä tulee varmaankin jäämään viimeiseksi kirjoituksekseni ennen häitä, eli viimeiseksi kirjoitukseksi ennen kuin neidistä tulee rouva o__o ("Rouva":sta tulee minulle mieleen kuusikymppinen mamma, mutta kai siihen titteliin tottuu).

Lyhyesti sanottuna: Ahdistaa. Stressaa. Jännittää. Minulle on jäänyt liikaa järjesteltävää tälle viikolle :(

Olen nukkunut todella huonosti viimeiset kaksi viikkoa. Olin jo lähtemässä pyytämään unilääkettä lääkäriltä, mutta sitten kuulin, ettei niitä yleensä määrätä kovin heppoisin perustein. :( Joten hain luontaistuotekaupasta jotain troppia, josta toivon olevan apua. Siellä olikin troppia jos jonkinmoista, ja olisi tehnyt mieli ostaa niitä kaikkia, koska niistä ei koskaan tiedä, mikä toimii parhaiten. Mutta ne olivat niin kalliita, että ostin vain yhden paketin. Toivottavasti tämä toimii... olen joskus ostanut jotain luontaistuotetta makeanhimon taltuttamiseen, ja se ei toiminut... Siellä oli muuten myös jotain kapseleita stressaamiseen/jännitykseen. Niillekin olisi ollut käyttöä, mutta ne maksoivat yli 20 euroa T__T Luulen kyllä, että humpuukia ovat suurin osa luontaistuotteista, mutta nykytilassani olen valmis kokeilemaan mitä tahansa, mistä mitenkään voisi ehkä olla apua >.>

Toivottavasti tämä toimii...


Menu/ohjelmalehtinen


Menu/ohjelmalehtisten massatuotantoa (nämä sain valmiiksi siis onneksi jo pari viikkoa sitten, mutta sisäsivut pitää vielä liimata...)

Ehkä naimisiinmenostakin selviää hengissä...

3 comments:

 1. Tsemppiä, Niksu!! ♥
  Muista että Usa-chan käski olla stressaamatta liikaa! ó.ò Take a huge cup of hot chocolate!
  ::hugs:: n_n ♥

  ReplyDelete
 2. Samaa sanoin muistaakseni viikonloppuna: nou hätä! Juhlapäivä menee loistavasti, olet nähnyt hurjan paljon vaivaa valmistelujen eteen. Jätä lauantain puuhat meidän muiden huoleksi.

  Voimahali! <3

  ReplyDelete
 3. Voih kiitos teille ihanille ^^ Ja hääpäivähän meni ihanasti, aivan liian ihanasti! Tulee niin haikea olo kun sitä muistelee :,( Kiitoksia vielä teille kun olitte mukana tekemässä siitä ikimuistoista!

  ReplyDelete