February 28, 2013

Söpönä nukkumaan / Going to sleep cute

Kuulun Facebookissa sellaiseen Hello Kitty Loves Australia -sivuun, jossa esitellään kaikkia Kitty-uutuuksia joita tulee myyntiin täällä Australiassa. Tosi kätevää! Heti kun kaupassa on jotain uutta kivaa, syötteeseen pongahtaa kuva ja tietoa. Yleensä en tykkää joka tuutista pursuavasta mainonnasta varsinkaan Facebookissa, mutta Kitty on kuitenkin eri asia sillä olenhan sentään kovan luokan fanittaja :) Tällä sivulla siis mainostettiin vähän aikaa sitten Targettiin (=vähän niinkuin Anttila) myyntiin tulleita Kitty-yöpukuja ja meikäläinen oli heti ihan myyty.

I've subscribed to the Hello Kitty Loves Australia -Facebook page, where they post pictures of new Hello Kitty things on sale on the Australian market. I find it really convenient that I can see right away when something new is available in the stores! (Usually I don't like to receive marketing, but Kitty is an exception!) So this time they advertised new Kitty nighties which are on sale in Target. I couldn't resist them!


Supersöpöjä Kitty-yöpukuja Targetissa
Super cute Kitty nighties in Target

Varsinkin tuo pitsikoristeinen mekko näytti minusta ihanalta, mutta sitten kun rynnistin kauppaan kokeilemaan, se ei oikein istunutkaan ylleni. Enkä tykännyt materiaalista, joka oli keinokuitua, tosin joustavaa sellaista. Sen sijaan puuvillatoppi ja fleeceshortsit toimivat hyvin ja näyttivät kivalta päälle. Kukkaroni keveni n. 50:lla dollarilla, joka on paljon yöpuvusta, sillä ylä- ja alaosasta piti maksaa erikseen. Mutta ei harmita investoida Kittyyn ja tuo asu on kätevä sillä sitä voi käyttää oloasunakin kotona.

I thought the gown looked especially cute, but when I tried it on in store it didn't fit me. And I didn't like the synthetic material so I tried on the top and the shorts. They looked really nice and felt comfortable so I invested about 50 dollars in them. It cost that much because you had to buy the top and shorts separately and they were expensive. But I think this will be both cute and practical since I can use it both as a home relaxing outfit and pajamas.


Hello Kitty -toppi puuvillaa
The Hello Kitty top, of cotton

Pehmoiset Hello Kitty -fleeceshortsit
Soft Hello Kitty fleece shorts

Ja tältä näyttää päällä!
And it looks like this on me!

Viimesunnuntaina oli muuten huippukivaa! Mentiin J:n kanssa Adventure Parkiin, joka on Melbournen naapurikaupungin lähellä. Ajomatkaa oli yli tunnin verran, mutta vietimme puistossa monta tuntia ja sinne meneminen oli matkan veroista varsinkin kun helteet hellivät vielä silloin. Adventure Park on siis vesipuisto, joskaan liukumäkiä yms. ei ole kovinkaan paljoa, ehkä saman verran kuin Serenassa Suomessa. Mutta siellä oli myös polkuveneitä, jousiammuntarata sekä kaksi minigolfrataa, ja kaikki kuuluivat hintaan. Olipa tosi hauskaa, vaikka puisto onkin varmaan pienin teemapuisto, jonka olen ulkomailla nähnyt. Haluaisin uudelleen!!

Olen kuin lapsi vielä kaksikymppisenäkin, kun tykkään niin paljon vesi- ja teemapuistoista! Ja vannon, että jonain päivänä olen käynyt kaikissa Disneylandeissa... Onko muita huvipuistoihmisiä?? Mikä on suosikkipaikkanne?

Last Sunday was so much fun. We went to Adventure Park with J, it's located close to Melbourne's neighboring city and more than an hour's drive away. But it was worth the drive because we spent many hours there and had so much fun. There weren't that many slides there, but there were also paddle boats, archery field and two minigolf courses. Everything was included in the ticket price. Although it was probably the smallest theme park I've seen when abroad, I still had so much fun. I want to go again!!

I'm such a child even in my twenties, because I like water- and theme parks so much! And I swear some day I will have toured all of the Disneylands out there. Any other theme park lovers out there?? What is your favourite place?

Minä pöhkö en ottanut kameraa mukaan puistoon niin sain vain tämän
huonon kuvan parkkikselta
Silly me, I didn't take my camera to the park so I only go this picture from
the parking lot

8 comments:

 1. Tulee mieleen puuhamaa tuosta puistosta. Sielläkin tuommonen liukkari jossa lasketaan matolla :D Ja söpöt hello kitty vaatteet! Mullakin aina tapana ostaa kaikkea söpöä koska... no söpis on must! XD Tosin nyt ei ole ollut varaa shoppailla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu on muuten varmaan aika samanlainen paikka kuin Puuhamaa, joskin en ole Puuhamaassa koskaan käynyt, mieheni kyllä on. Ihana paikka viettää aurinkoinen päivä ulkona! ^^ Kiitoksia, minustakin nuo oli tosi söpöt ja siksi ryntäsinkin heti ostamaan ennen kuin kokoni loppuu kesken xD

   Delete
 2. Aivan ihana uusi yöpuku! Tulee ihan mieleen mun vastaavantyylinen apinayökkäri. Kesällä shortsit + t-paita/toppi toimii listavasti.< 3

  Voi voi, milloinhan olisin käynyt vesipuistossa viimeksi... Ihan liian kauan aikaa sitten, varmasti. Ihana kuulla että viihdyitte ja että teillä on tuollainen mahtava paikka aivan lähellä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ^^ Jep, tämä on oivallinen tähän vuodenaikaan. Talvella pitää kyllä sitten taas kaivaa pitkähihainen ja -lahkeinen yökkäri esille kun täällä on niin kylmä sisällä talvisin!

   Hih, ehkäpä pitäisi sitten tehdä retki Serenaan joskus :) Joo se päivä oli upea, varmasti mennään uudemmankin kerran joskus. Pieni paikka mutta kuitenkin tarpeeksi hauskaa tekemistä yhdelle päivälle :)

   Delete
 3. Oi, ihan mahtavat yövaatteet! Nyt harmittaa, ku ite en koskaan panosta yöpukuun, kaivan vaan jonku randomin t-paidan ja inkkarihousut. Pitäs ehkä joskus mennä katteleen kauppoihin ihan kunnollisia yövaatteita :'3 Jos vaan löytys täältäki Hello Kitty koristeisina...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, yleensä ne vanhat ja käytetyimmät yöpuvut ovat niitä mukavimpia :) Mutta on kyllä kiva hommata jotain uutta ja söpöä silloin kun siihen törmää! Mä olen ostanut kyllä monetkin hello kitty -yöpuvut Suomessa, että kyllä niitä saa, tai ainakin ennen sai! Mulla on muutama semmoinen pitempi paituli, ja yksi flanellipyjama. Minusta tuntuu että ostin ne paitulit H&M:stä tai Kapp Ahlista, ja sen flanellipyjaman ostin Anttilasta. Prismasta tai Citymarketistakin voi tärpätä, niissä on nykyään paljon Kitty-juttuja. Kantsii pitää silmällä kaupoilla!

   Delete
 4. Hennaaaaaa! Mä huomasin vasta sun sähköpostin, kun se oli mennyt roskapostikansioon jostain käsittämättömästä syystä.
  Äsken pikasesti kirjottelin ja kirjottelen vielä lisää pian kyllä.

  Ihana blogi sulla, pitää tutustua kunnolla lisää, tässä onkin lukemista :)

  Ollaan nyt taas yhteyksissä :)

  - Linda

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi! Arvelinkin, ettet varmaan jostain syystä saanut viestiäni.Mutta kiva kuulla susta joka tapauksessa! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan menee se sanontakin :D Kiitoksia, lukijaksi saa liittyä ^^ On mukava kirjoittaa, kun on kavereita yleisössä! Mulla on muuten sama sähköposti vielä, että sillä kyllä tavoittaa. Voidaan jutskata lisää ja nähdä kesällä sitten Suomessa :)

   Delete