July 1, 2013

Söpönä töissä & vapaalla / Cute looks for work & leisure

Olen viimeaikoina ostanut ihan liikaa vaatteita! Yksi syistä on se, että olen koukuttunut Modclothiin, ihanaan nettikauppaan jossa myydään supersöpöjä 50- ja 60-luvun tyylisiä vaatteita. Modcloth sijaitsee jenkeissä, joten postikuluista joutuu pulittamaan melko paljon tänne Australiaankin, mutta vaatteet ovat niin suloisia ja uniikkeja että antauduin kiusaukselle vaikka postituskulut vähän kirpaisivatkin. Tänne Australiaan tuontirajat ovat niin korkeat, ettei sentään tarvitse maksaa mitään tulleja tai veroja niinkuin Suomessa joutuu nykyään melkein kaikista nettiostoksista EU:n ulkopuolelta. Vaatteiden varsinaiset hinnat Modclothissa vaihtelevat ja tarjouksesta voi tehdä löytöjä jopa 30 dollarilla mutta kalliimmat mekot maksavatkin sitten reippaasti yli satasen.

Toinen putiikki mihin olen koukussa on Duchess-niminen kauppa Melbournen keskustassa, josta saa aasialaista muotia varsin kohtuulliseen hintaan! Aasialaiset vaatteet vaan ovat niin paljon söpömpiä kuin länsimaiset...

I've bought way too many clothes recently!! One of the reasons is that I've discovered and got hooked on Modcloth, a delightful online store with super cute 50's and 60's style clothes. Modcloth ships from United States, so the postage fees can be quite high but at least I don't have to pay any duties or additional taxes when ordering to Australia - the import limits are quite generous here. The actual prices on Modcloth range from very cheap to very expensive, you can find bargains for 30 dollars only in sale but the most expensive dresses can be well over 100 dollars.

Another store I'm hooked on is Duchess in Melbourne CBD, they sell Asian imported clothing. Asian clothing is just so much cuter than Western, don't you think?!


Ihana "Just me and blue dress" mekko Modclothista!
The lovely "Just me and blue dress" from Modcloth!

Söpö mekko töihin Duchessista Melbournen keskustasta
A cute dress for work from Duchess, Melbourne CBD

Toinen työasu, pusero Duchessista. Rakastuin tuohon sinisen sävyyn!
Luomiväri sävy sävyyn on must :)
Another work outfit, shirt is from Duchess. I fell in love with that shade of blue.
A matching eyeshadow is a must :)

"Book Club Cutie dress" Modclothista! Tämä on aivan ihana
puuvillainen mekko ja siinä on takana seilorikaulus!
Book Club Cutie dress from Modcloth! This dress is super
cute, it's made of cotton and it has a sailor collar at the back!

Mitkä ovat teidän lempikauppojanne netissä? Kuulisin mielelläni vinkkejä nettikaupoista, joista saa söpöjä vaatteita! Yesstyle on toinen suosittu sivusto ja heillä on ihan erikseen Australialaisille suunnattu nettisivukin ja postitus on joskus jopa ilmaista tai varsin edullista, mutta en ole vielä tilannut sieltä kertaakaan. Yesstylessa valikoima on niin laaja, että se valitseminen käy lopulta tosi hankalaksi!! 

What are your favourite stores online? I'd love to hear some hints for sites for cute clothing. Yesstyle is another popular store and they even have a separate website geared to Australians. I think the postage from yesstyle is quite reasonable but I've yet to order from them. Their range is so wide that picking the clothes becomes way too difficult for me!!


Asusteitakin olen ostanut! Tämä Hello Kitty riipus on ebaysta
I've bought some accessories too! This Hello Kitty pendant is from ebay

Pinkki käsimatkatavaralaukku Kate Hillistä Melbournesta!!
Hello Kitty -matkalaukkutagi on Helsinki-Vantaan lentokentältä
A pink carry on bag from Kate Hill Melbourne!!
The Hello Kitty luggage tag is from Helsinki-Vantaa airport

Kylläpä kävi hyvä tuuri, olin etsiskelemässä pikkulaukkua joka sopii lentokoneen käsimatkatavaran kokorajoihin ja sitten löysin tuon aivan ihanan korallinpinkin laukun Kate Hillin liikkestä! Tuota laukkua sai myös liilana, mutta tuo pinkki vei kyllä voiton. Olen tosi ihastunut laukkuuni, ihanaa kun nykyään saa muunkin värisiä matkalaukkuja kuin tylsää mustaa tai harmaata!! Nyt pääsen söpönä matkaan Suomeen :) Niin, matkustan siis tällä viikolla vihdoinkin kesälomalle Suomeen!! Päivitän kyllä blogia lomani aikana jos vain suinkin ehdin :)

I was so lucky, I was looking for a cabin bag that I can take with me on the plane and I came across that super cute pink bag from Kate Hill! It was available in purple too, but the pink won me over. I'm so happy to have this bag, it's so nice that you can nowadays get bags in other colours than the boring black and gray! Now I can be cute when I travel to Finland :) I'm travelling already this week actually!! I'll try to update my blog during the holidays whenever I can.

Ps. Söpöt rusetit vaatteissa on vaan niin ihania vai mitä!!
Lisäsin tämän takarusetin aiemmin ompelemaani mekkoon
Ps. Don't you just love cute bows on clothing!!
I added this back side bow on to the dress I made before

10 comments:

 1. The pink suitcase omg *w* I want one too!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know, isn't it just too cute o__o The color looks even more delicious in real!!

   Delete
 2. Tuo pinkki matkalaukku! Tuo sininen Duchessin pusero! Tuo Minakon rusetti! Oikeesti, saanko kuolla söpöyteen? (Ja tahdon takaisin Ausseihin, koska sieltä saa nättejä vaatteita... ;__;)

  Turvallista kotimatkaa Suomeen, murunen. Nähdään pian! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yliannostus söpöyttä hih xD Nuo oli kyllä kivoja löytöjä! Ja edullisia myös, Duchessissa kaikki on kohtuuhintaista. Olen sitä mieltä että Suomeenkin pitäisi saada aasialaista muotia myyvä vaateketju!!

   Kiitos, huomenaamulla matkaan, iikk! :DD

   Delete
 3. Eee, love the first dress - and the Hello kitty luggage is SUPER cute! <3 Great looks all around. n__n

  Would you like to follow each other on Bloglovin? Junniku blog [Click!]
  - A Korean fashion, beauty and lifestyle blog!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi June, thanks for your comment! Thank you, I love the bag, it was a bargain too xD Yes why not! I will just need to join Bloglovin first. I will visit your blog too. ^^

   Delete
 4. Oon joskus kuolannu nuita Modclothin vaatteita, ne on yli-ihania♥ Harmi vaan, et postarit maksaa liikaa ;__; Suosin siis suomalaisia nettikauppoja, Cybershop taitaa olla mun lemppari tällä hetkellä : D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo Australiaankin postarit Modclothista ovat kalliit :( Ja ikävintä on jos vaate ei olekaan oikean kokoinen, niin kuin minulla kävi ensimmäisen mekon kanssa!! Jouduin palauttamaan ja maksamaan vielä ne palautuspostaritkin siihen päälle, sillä liike palauttaa vain vaatteen hinnan. :( Mutta no, olivathan nuo vaatteet mitkä säilytin panostuksen arvoisia, ovat niin söpöjä. :) Kotimaasta tilaaminen on kyllä varmasti mutkattomampaa!

   Delete
 5. Everything is just so cute! From the dresses and their cute collars to the Hello kitty items! :) Looking forward to more inspiring posts!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much :) I'm a huge fan of cute clothing and Hello Kitty. It feels great that my blog post inspired someone!

   Delete