April 24, 2013

Monster High -kilpailun tulokset! / Results for the Monster High competition!


Blogissa hiljattain pitämässäni kilpailussa arvottiin 2 Monster High -nukkea kilpailukysymykseen oikein vastanneille (kilpailussa kyseltiin mikä kuuluisa nähtävyys on näkyvillä Monster High -nettisivuilla, ja oikea vastaushan oli Eiffel-torni).

Tällä kertaa onni potkaisi Rimputtia Tampereelta sekä Raspberryä Helsingistä. Onneksi olkoon voittajille!  Ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille! 

A while back I ran a competition on my blog for a give out of 2 Monster High dolls, this time the lucky ones were Rimputti from Tampere and Raspberry from Helsinki, Finland. Congratulations to the winners and thank you to everyone who participated in the competition!
Minulla on viimeaikoina ollut vähän alakuloinen olo. Kaipaan Suomeen enkä millään jaksaisi enää odottaa kahta kuukautta. Ja hieman harmittaa, kuten viime vuonnakin, että vappu ja juhannus menevät taas sivu suun. Vappu on niin mukava, iloinen juhla (kunhan onnistuu välttämään vapunaaton örvellyksen). Ja kevät Suomessa niin kaunis vuodenaika. Täällä Melbournessa on päinvastoin syksy nyt ja lehdet tippuvat parhaillaan puista. Kaunista on täälläkin tähän vuodenaikaan, mutta kaipaan silti Suomea.

Ehkä askartelupuuhat piristävät vähän... Tekeillä on kuvassa oleva mekko cosplayasuksi sekä kesäkäyttöön, ja lisäksi pitäisi väsätä muutama äitienpäiväkortti! Lisää näistä aiheista myöhemmin!

I've felt a little bit down lately... I miss Finland and I can't wait for two more months. And I feel sad I miss the 1st of May celebration, which is always a joyful holiday in Finland (as long as you're able to avoid all the drunks on the eve). And spring is such a beautiful season in Finland. Here in Melbourne it's autumn now, which is also pretty but I still miss Finland. Maybe crafts will cheer me up.. I'm making the dress from the picture below, and I should make some Morthers' Day cards. I'll tell you more later!

Vasemmanpuolinen mekko Sailor Moonista tekeillä pieneen ryhmään ^^
Juu ei sentään tuota oikeanpuolista :D Ah, ysäri...
Mekosta tulee tosi sievä, sillä siinä on "prinsessavyötärö", pitsiä ja rusetti takana!
I'm making the left hand side dress from Sailor Moon for a small group ^^
No not the right one, you wish :D Ah, the nineties...
The dress will be really cute as it has a "princess waist", lace and a bow at the back!

6 comments:

 1. Hei, en löytänyt sähköpostiasi mistään (tai sitten etsin huonosti xD). :D Haluaisin puhua kanssas yhdestä jutusta, joten jos käy niin voisitko lähettää sähköpostia osoitteeseen:
  linda.s.irina (at) gmail.com

  Kiitos!

  JA ONNEA VOITTAJILLE <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heips ^^ En ole tainnut julkaistakaan sähköpostiani blogissa spämmirobottien pelossa >.< Laitoin sinulle sähköpostia, jutellaan pian lisää!

   Delete
 2. Voi murunen ;____; <33 Minulla on hirmuinen ikävä sinua myös! Kyllä nämä pari kuukautta hurahtavat nopeasti, saadaat kyllä huomata. Oletteko jo varanneet lentoliput Suomeen?

  Muuten, minun on pitänyt ehtiä Skypeen jo parin viikonlopun ajan mutta en ole kämpänhaku- ja muuttorumban takia ehtinyt. D: Vielä tulevanakaan viikonloppuna en välttämätti ehdi aamuisin Skypeen, mutta lupaan että seuraavana viikonloppuna kyllä, koska tuolloin muutto on onnellisesti takanapäin (muutan siis viikonvaihteessa).

  Hihii, en malta odottaa pientä SM-ryhmäämme Animeconissa! Amin mekko odottaa vielä tekemistään, mutta sain vyön viimeiset osat hankittua tänään + kasattua vyön suutarilla. Laitan kuvia blogiin heti kun ehdin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos rohkaisusta :) Liput on tosiaan varattu, unohdinkin kertoa sinulle siitä! Saavun muistaakseeni aikaisin torstaina 4.7. Eikä oo ees pahat lennot, vain 1 pysähdys Singaporessa. Yay! ^^

   Oih, jännää, muutto tulossa siis :) Ehkä pääsen näkemään uuden kämppäsi kun ehdin Suomeen asti? ^^ Jes, ymmärrettävää että aikataulu tiukka muuttokiireiden takia. Jutellaan kun kiire helpottaa!

   Hihihi sama juttu täällä ^^ Tuo Minakon mekko inspiroi minua paljon, siitä tulee tosi kiva myös tavalliseen käyttöön :) Uuu, kuulostaa kiintoisalta, tulen blogiisi kyttäämään xD

   Delete
  2. Oi ihanaa! Singaporen kenttä on aika mahtava, pysähdyin siellä kun matkasin viime vuonna Filippiineiltä takaisin Suomeen. Vai 4.7.? Merkkaanpa tuon päivän heti kalenteriini!

   Ehdottomasti! Voin jopa luvata, että kämppä on siistissä kunnossa silloin. Toisin kuin luultavasti ekoissa tupareissa tulevana tiistaina... :'D Tehdään näin!

   Sama täällä, ihana saada uusi mekko myös arkikäyttöön! Amin vyö vilahti viimeisimmässä kuvapäivityksessäni, se on siis se ihan viimeinen kuva. Kävipä tuuri, että UFF:lta löytyi juuri oikeantyylinen JA -kokoinen vyönsolki!

   Delete
  3. Yay tulen sitten kylään xD Pitäkää mukavat tuparit :)

   Se vyö on tosi nätti, sopii varmasti siihen mekkoon hyvin! Second-hand kaupoista voi tosiaan tehdä hyviä löytöjä cosseja varten :) Minakon Artemis on Fidasta kotoisin :D

   Delete