March 12, 2012

Pitkä viikonloppu!

Postauksessani on hieman kestänyt, kun olen ollut netin ulottumattomissa. Olimme G:n kanssa pidennetyn viikonlopun (täällä oli tänään työväenpäivä, eli vapaapäivä töistä) Wilson's Promontory -kansallispuistossa parinsadan kilometrin päässä Melbournesta. Olipa mukava ja rentouttava viikonloppuretki! Kävelimme useita patikkareittejä luonnossa ja pääsimme ihailemaan hienoja maisemia sekä bongaamaan vähän kenguruitakin. Tänään tuli ajeltua rannikkoa pitkin ja nähtyä muutama hieno ranta Bunurong Marine Parkissa, missä olisi ollut myös hienot snorklaus- ja bodyboardingmahdollisuudet. Harmi vain, että vesi oli niin kylmää, että olisi melkein tarvinnut märkäpuvun siellä taretakseen.

Tällaisissa maisemissa tuli talsittua tänäviikonloppuna

Kyltti kansallispuiston tien varressa varoitti jostain... örrimörreistä :D
Tuon näköistä ei vastaan kyllä tullut, kenguruita kyllä.

Harrasterintamalla olen ostanut kankaita nukenvaatteita ompelua varten, ja lisäksi uusin nukketilauksenii! Villitys on vienyt minut täysin mennessään ja samalla tilatessani muita tarpeita menin tilaamaan myös miesnuken tyttönukkeni poikaystäväksi :) Kasvot pitää maalata, eikä vaatteitakaan vielä ole (olisin tilanut miesnuken vaatteet suosiolla nettikaupasta, mutta ne olivat loppu, joten pitää kai yrittää nekin väsätä itse). Olen siis tosiaan ostellut kankaita jo tyttönukkeja varten, mutta kumpa vain pääsisin joskus ompelemaankin. Taidan tarvita ompelukoneen, sillä en saa aikaiseksi siistiä mekonhelmaa käsin ompelemalla. Mutta se ei ole ongelma, ostanen jonkun käytetyn jonka voi myydä pois sitten kun muutamme seuraavan kerran.


Kankaita nukenvaatteita ja kimonoita varten ^^

Yay, muutaman viikon päästä täällä Melbournessa on nukkemarkkinat!! En tiedä löytyykö sieltä Obitsuja tai Obitsuille ylipäätään mitään, netissä puhuttiin lähinnä Blytheista mutta aion joka tapauksessa ehdottomasti mennä! Nyt kun olen antautunut täysin nukkeilun vietäväksi, olen ruvennut pohtimaan uudestaan keräily-Barbien ostoa, joka on kauan aikaa sitten himottanut. Olen siis miettinyt jotain sellaista keräilijöille tarkoitettua keiju/kukka/satuprinsessa/tms. teema-Barbieta, en mitään julkkis-Barbieta. Ehkä saan nukkemarkkinoilta inspiraatiota tuleviin hankintoihin.

Harmittaa, että pitkä viikonloppu ja kiva reissu on ohi, mutta onneksi on seuraava reissu jo tiedossa, mitä voi odottaa. Olemme G:n kanssa menossa pääsiäislomaksi Filippiineille. Ties vaikka muutamme sinne täältä Melbournesta G:n töiden takia myöhemmin tänä vuonna, mutta vielä on liian aikaista sanoa varmasti... ainakin kuitenkin pieni tutustumisreissu huhtikuussa on nyt varmaa. Odotan innolla!! Mielenkiintoista nähdä myös millaisia shoppausmahdollisuusksia Manila tarjoaa. Toivottavasti sieltä saisi aikuisten kokoisia Hello Kitty -vaatteita, kuten Hong Kongista sai ^^ Halpoja vaatteita sieltä joka tapaukessa pitäisi löytyä, ja minun pitäisi hieman shopata talvivaatetta, sillä tänne on tosiaan tulossa talvi eikä minulla ole oikein mitään lämmintä pukinetta täällä mukana.

Ensiviikonlopusta tulee muuten tosi tylsä :( Täällä Melbournessa on formula1-Grand Prix -kilpailut, ja formularata kulkee aivan talomme edestä. Olen kuullut kamalia huhuja, että melu on täysin korvia huumaavaa, enkä tiedä miten voin muutenkaan olla kotona, koska G on kutsunut miesystävänsä kotiimme formuloita seuraamaan. Minua ei voisi kiinnostaa pätkääkään ja joudun karkaamaan täältä johonkin. Ehkä vietän koko lauantain ostoskeskuksessa (kangas- ja askartelukaupassa saan kyllä helposti tunnit kulumaan!) ja kun kaupat menevät viideltä kiinni, menen ostoskeskuksen leffateatteriin katsomaan jotain naistenelokuvaa. Huoh. Olisin mieluummin kotona ompelemassa. :(

No comments:

Post a Comment