November 28, 2013

Söpönä nukkumaan osa 2. / Cute to bed vol. 2

Voi ei, estäkää  joku  minua käymästä Targetin (=vähän niinkuin Anttila) yöpukuosastolla!!! Sillä joka kerta kun siellä käyn, niin mukaan tarttuu joku söpö yöpuku. Viimekerralla ihastuin Hello Kitty -yökkäriin, tällä kertaa taas osaston olivat vallanneet ihanat Disney-yökkärit aikuisten koossa. Olisi tehnyt mieli ostaa useammat!

Oh no, someone get me away from Target, because every time I go there I come out with another nightie!! I just can't help it, their nighties are way too cute. Last time I fell in love with the Hello Kitty nightie, this time I couldn't get my eyes off the Disney nighties in adult sizes. I felt like buying several of them!!

Ihana Pieni Merenneito -yökkäri
The delightful Little Mermaid nightie

Tuhkimo-yökkäri
Cinderella nightie

Lumikki-yökkäri
Snow White nightie

Yritäppä noista sitten valita söpöintä, kun kaikki ovat niin söpöjä!! Päädyin sitten lopulta Liisa Ihmemaassa -yöpukuun, jossa on löysä t-paita, pyjamahousut sekä puuvillainen pussukka.

Couldn't be any harder to choose, with all of them being so cute. I ended upon the Alice in Wonderland nightie, which came with a relaxed t-shirt, pants and a cotton pouch.


Liisa valmiina Ihmemaan maille
Alice all ready for Wonderland

Tämä yökkäri on vaan niin ihku, ja mukava päällä (puuvillaa!)
This nightie is way too cute, and so comfy (cotton!!)

Söpö printti läheltä
A closeup of the cute print

Mukana tuli myös pussukka, jonka käyttötarkoituksesta ei ole tietoa!
It also came with this pouch, no idea what you use it for!

Lisäksi ostarilla ollessani sorruin ostamaan söpön "tonttulakkihiuspannan", vaikka minulla on viimejoulunkin jäljiltä söpö poronsarvihiuspanta rusetilla. Mutta hei, eihän näitä voi koskaan olla liikaa, eihän? :D

While I was in the mall I also gave in to a cute Santa hat hair band, although I already got a hairband with reindeer antlers and a bow last year. But hey, you can never have too many of these, right? :D

Tonttulakkihiuspanta pikkujouluihin :)
A santa hat hair band for Christmas parties :)

Mitkä ovat teidän suosikkejanne kuvien yöpuvuista? Entä saako Suomesta yhtä söpöjä yöpukuja kuin Australiasta? (Oman kokemuksen mukaan joitain vuosia sitten Anttilasta ja Citymarketista sai Hello Kitty -yökkäreitä, mutta en tiedä saako enää nykyään?)

I wonder if they have nighties as cute as these in Finland nowadays. What are your favourites of these nighties? 

2 comments:

 1. Ahhh, en kestä miten ihana tuo Ariel-yöpaita on! Oon ollut ihan Pieni Merenneito -viboissa viime viikosta asti, jolloin katsoin elokuvan pitkästä aikaa (olkoonkin että se oli uudempi "väärä" dubbi). Yhyy, miksei täältä saa noin ihkuja yöpukuja? ;___;

  Oon joskus törmännyt Disney-paitoihin muistaakseni Mangossa, mutta söpöt Disney-/muut yöpuvut ovat kyllä kiven alla... Tai sitten olen vaan liian valikoiva. ;D

  Ps. Synttärikortti jäi tällä kertaa lähettämättä (en muistanut laittaa sellaista joulukortin kanssa samaan kuoreen), mutta toivottelen sitten tätä kautta AIVAN IHANAA SYNTTÄRIÄ MURU! <3 Synttärilahja saapuu toivottavasti tällä viikolla, samoin kuin joulukortti. Toivottavasti ovat mieleen. :) Ja kiitos kiitos söpöstä joulukortistasi - kortin teema oli todellakin napakymppi! <3

  Pps.Ootko tavoitettavissa Skypen kautta tulevana viikonloppuna ennen puoltapäivää (Suomen aikaa)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oiiih, kiitos kovasti, kun viitsit postittaa tänne lahjan :) Ja kiitoksia onnitteluista! ^^ Eipä kestä kortista, arvelinkin että aihe voisi olla mieleinen :)

   Hyvä, että hihkaisit tuosta yökkäristä, synttärilahjasi ensi vuodelle on nyt sitten hoidettu ajoissa ;) Hetki menee vielä kun saat mutta hyvää kannattaa odottaa :) Hehe mäkin oon enemmän vanhan dubbauksen fani kun itsekin kasvoin sitä vanhaa katsellen, hölmöä ettei dvd:llä saa kuin sitä uudempaa dubbia! (Miksi hyvää edes piti mennä uusimaan?? Tosin Arielin ääni ei ollut mielestäni tarpeeksi nuoren raikas, mutta muut äänet oli hyviä.)

   Tänään meni koko päivä ja ilta kuorokonserteissa, mutta huomenna (sunnuntaina) pääsen Skypeen jos satut itse olemaan paikalla!

   Delete