December 16, 2013

Hurahdin taas... / I couldn't resist again...

En tajua miten en tähänkään ilmiöön ollut törmännyt aikaisemmin, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Kyse siis viraalisensaatiosta Boo-koirasta, söpöstä Pomerianilaisesta joka on valloittanut ihmisten sydämiä netissä jo vuodesta 2010 alkaen. Boo on kuuluisa söpöstä trimmaustyylistään, sillä sen karva on leikattu muuten lyhyeksi mutta pää jätetty söpön pörheäksi minkä ansiosta koira muistuttaa hämmästyttävän paljon pehmolelua!! Niin, löysin sitten Boon vihdoinkin hassua kautta, hain nimittäin töihin yritykseen joka tukkumyy leluja ja surffailin firman sivuilla ja näin kuvia Boosta. Syttyi tietenkin hirveä halu saada ylisöpö Boo-pehmolelu ja sitten oikeastaan sattumalta löysin sellaisen lehtikioski-lahjatavarakaupasta Melbournesta.

I don't get it, how come I never came across this earlier, but better later than never. I'm referring to the viral sensation Boo dog, the uber cute Pomeranian who has melted people's hearts on the internet ever since 2010. Boo is famous for his haircut, because his fur is otherwise cut short except his head where it's long and furry. As a result he reminds very much of a plush toy! So I came across him through a funny coincidence. I was applying for a job at a company that wholesells toys and saw a picture of a Boo toy on the company's website. Of course I needed to have one immediately and then I just happened to come across one at a newsagent in Melbourne!


Kuinka näin söpöä voi vastustaa?
How can you resist something this cute?

Ja sitten, kuin tilauksesta Targetissa (miksi ostan nykyään kaiken Targetista? ^^;) oli myynnissä 2 ihanaa Boo-t-paitaa! Sekin oli sattumaa, sillä käppäilin puotiin aikeissani ostaa joku kiva väljä rantapaita, ja nämä sitten tuli kuin suoraan tilaukseen. Olen havainnut että väljät puuvillaiset paidat ovat maailman mukavin asuste rannalla tai muuten vaan helteessä, ja mikäpäs parempaa kuin supersöpö printti. Pakkohan ne oli molemmat ostaa kun täällä Australiassa on alkamassa kesä ja kohta minulla myös alkamassa rantaloma!!

And then Target (why do I nowadays get everything from Target? ^^;) just HAPPENS to sell 2 super cute Boo-t-shirts! And it just so happens that I walk in there with the intention of buying a nice relaxed beach shirt and these appear just like doctor's order. I've discovered that loose, cotton t-shirts are the most comfortable thing ever to wear on a beach or generally in hot weather, and what would be better than a cute print on such a shirt. I just HAD to get them both, summer is finally coming to Australia and I am also soon going on a beach vacation!!


Löysä Boo-t-paita on ihana asuste helteeseen
The loose Boo-t-shirt is a lovely garment for hot weather 

Paitoja saa kahdella eri printillä
The shirts come in these two prints!

Jos jotakuta kiinnostaa niin Boota voi seurata Facebookissa yhdessä muun 8.7 miljoonan fanin kanssa - ja Boon söpöilyjä voi myös katsoa Youtubesta.

If anyone's interested you can follow Boo along with 8.7 other fans on Facebook - and you can also get your overdose of cuteness on Youtube!
No comments:

Post a Comment