July 30, 2011

Parhaat polttarit ikinä

Eilen päiväsuunnitelmat meni ex tempore täysin uusiksi, kun kaverinhyväkkäät onnistuivat jymäyttämään ja yllättämään neiti polttarisankarin! Eli siis eilen vietettiin polttaripäivää ja oli kyllä aivan mahtavaa :)

Juhlat sai alkunsa, kun Mercury houkutteli minut pahaa-aavistamattoman Eurokankaaseen shoppailemaan, jonne yhtäkkiä hyökkäsi Feeniks ja muut kaverit, edellä mainittu julistaen jotain tyyliin "Seis!! Olet pidätetty!!" Koko konkkaronkka oli pukeutunut mustiin ja koristautunut sheriffin tähtirintaneuloilla ja aurinkolaseilla :D Itse sain "kauniin" raidallisen trikoopaidan ja hatun päälleni, vanginkyltin kaulaan ja käsiraudat käsiin. Sitten ne hyväkkäät kuljettivat melkein viattoman vankiparan Rautatientorille, jossa tehtäväksi annettiin tiedustella vastaantulijoilta hienon naisen ja hyvän vaimon ominaisuuksia. Moni vastaaja ei keksinyt mitään vastattavaa, mikä oli hieman outoa mielestäni, sillä eivät kysymykset niin mahdottomia olleet. Onneksi sain edes muutamia hyviä vastauksia, jotka piti kirjata polttarivihkoon ylös.

Rautatientorilta siirryttiin kotikulmille, jossa saatiin etiketti- ja ruuanlaitto-opastusta. Näiden ohjelmanumeroiden jälkeen vanki armahdettiin ja kaikki pukeutuivat Liisa Ihmemaassa -elokuvaa varten teema-asuihin (itse olin Liisana). Kaappicossia parhaimmillaan!! Kaikki näytti ihan loistavalta ja eläytyivät hahmoihinsa loistavasti! Jossain vaiheessa elokuvan jälkeen valkoinen jänö ja herttakuningatar liukenivat paikalta, ja tämän sekä hullujen teekutsujen jälkeen sain arvuutella, minneköhän jänö oli kadonnut. Pitkän arvailun jälkeen hoksasin, että seuraava määränpää oli Linnanmäki. Siellä kävimme Sea Worldissä (ei laitteissa, mikä oli hyvä, sillä minulle olisi kuitenkin tullut niissä huono olo!), jonka jälkeen muutama ystävä joutui eroamaan seurasta, mutta loppujen kanssa jatketiin Chico'siin iltapurtavalle ja mansikkamargaritoille.

Ihan mahtava päivä kaikenkaikkiaan. Tosi virkistävää hullutella kerrankin ihan kunnolla! Meininki olikin sopivan hullua Liisa Ihmemaassa -teeman mukaisesti :) Todella hauskaa! Te, jotka olitte paikalla ja mukana järjestelyissä tunnette itsenne. Iso kiitos vielä ihanasta polttaripäivästä!

Mielialakin kirkastui hauskan päivän myötä, sillä olen ollut totta puhuen melko allapäin kadonneen sormuksen takia. Vieläkin harmittaa, sillä sormusta ei ole löytynyt, mutta yritän olla ajattelematta sitä koko ajan. Lisää iloittavaa tuo se, että G sai työpaikan Melbournesta! 1.5 kuukautta näin alkuun, mutta olen varma, että hän saa tuon ajan jälkeen jatkoa. Olen todella innoissani luonnollisestikin siitä, että jo toisella meistä on kunnon työpaikka Australiassa! Kyllä alkaa näyttää siltä, että asiat tosiaan järjestyvät parhain päin. Ainakin haluan uskoa niin.

Polttarikuvia ei muuten minulla ole liittää tähän postaukseen, sillä kaikki kuvat ovat Feeniksillä, mutta voinhan ehkä postailla niitä myöhemmin, jos Feeniks ehtii lähetellä minulle (saan ne ainakin polttarikansion muodossa!) Yksi kuva kyllä löytyy muusta aiheesta. Juoksin tänään taas kaupungilla kuin hullu hoitamassa yhtä sun toista hääasiaa. Yksi missioistani oli löytää häämeikkiin huulipuna. Ja voi pojat, että siihen menikin aikaa! Meikkien suhteen tulee helposti tehtyä virheostoksia (koska värit näyttävät hyvin erilaisilta eri valaistuksissa ja eri kohdissa ihoa) ja halusin harkita ostokseni tarkkaan, joten kokeilin varmaan miljoonaa eri sävyä miljoonassa eri kaupassa. Päädyin ostamaan Lumenen Wild Rose Natural Coral nude -sävyä, sillä se ei ollut niin metallinhohtoinen kuin monet muut, mitä kokeilin (en jostain syystä pidä kovin metallinhohtoisesta punasta). Lisäksi ostin Kicksistä alennetun Estee Lauderin luksusluomiväriduon lämpimän nude-vaaleanpunaisissa sävyissä, jota saatan myös käyttää meikissäni. Toivottavasti nämä eivät nyt olleet virheostoksia. Olen hieman epävarma huulipunan väristä, mutta jos se ei miellytä, niin minulla on kaverin häihin ostettua, vielä nudempaa Lumenea.

Häämeikkiostoksia

Ja ostosmeikit naamassa (ilman muita meikkejä)

No comments:

Post a Comment