November 18, 2011

Keräilijän aarteita

Minulla ei ole mitään teemaa tälle postaukselle, mutta ajattelin höpistä vähän kaikesta. Vaikka viimeviikonlopusta, jolloin kävin ostoksilla Chapel Streetillä ("Kappelikadulla", kuten sitä itse kutsun) uuden saksalaisen ystäväni kanssa. Kappelikatu on hauska, sillä siellä on paljon second-hand eli käytettyä tavaraa myyviä liikkeitä. Tämä ei kuitenkaan aina tarkoita että tavara on halpaa: jotkut käytetyt vintage-vaatteet tai jopa kirjatkin olivat yllättävän kalliita.

Poikkesimme myös Chapel Street Bazaarissa, jossa myytiin vähän sitä sun tätä: vaatteita, huonekaluja, leluja... tavaroita yhdisti vain se, että ne olivat kaikki aitoa retroa. Lasisissa vitriineissä oli myös figuureja, ja siitäkös innostuin, sillä löysin yhden lasivitriinin täynnä Disney-figuureja! Mukaan tarttui mielestäni erittäin sievä Prinsessa Ruusunen. Keräilen Disney-prinsessafiguureja, ja minulla on ennestään jo Lumikki, Tuhkimo, Ariel ja Ruusunen (molemmat jälkimmäiset vaaleanpunaisissa mekoissa).

Tämä aarre löytyi Chapel Streetin basaarista

Lisäksi kävin viimeviikonloppuna mallissa eli ostoskeskuksessa, jossa satuin pahaa-aavistamatta piipahtamaan lahjatavarakauppaan. Ja eikös sieltä löytynytkin hernetäytteinen Russ:in koirapehmo, joka oli aivan pakko saada matkaan. Keräilen muuten Russ:in pehmolelujakin, juuri näitä kyseisiä joilla on isot, unisen näköiset silmät. Ennestään minulta löytyy jo pari koiraa ja kissaa. Tuli ikävä niitä kavereita Suomessa! Tämä uusi tulokas sai nimekseen Ryppy. ^^ Ryppyä on mukava silitellä aina kun tulee ikävä Mikiä, sitä oikeaa koiraa Suomessa.

Se on vain liian söpö.

Kuten huomaatte en ikinä kasva aikuiseksi, sillä ostelen vieläkin figuureja ja pehmoleluja! Mutta mitä pahaa siinä toisaalta on, jos pitää söpöistä asioista? :) Ikääntymisestä puheen ollen, synttärini lähestyy uhkaavaa vauhtia. Älkää kysykö paljonko täytän, sillä en muista itsekään (enkä halua muistaa!) Hahaha! Odotan synttäreitä kyllä siinä mielessä innolla, että tiedän saavani silloin tilata töissä firman piikkiin haluamani juustokakun... yum yum! 

Joulusuunnitelmat alkavat muuten pikkuhiljaa hahmottua. Menemme todennäköisesti G:n kanssa roadtripille Grampians-kansallispuistoon (ja ajelemme todennäköisesti muuallakin lähiympäristössä). Sieltä löytyy siis mm. jylhiä vuoria ja laaksoja, upeita patikkareittejä sekä kenguruita luonnossa. Lomamme ei riitä lentämään Eurooppaan, mutta voittaa kuitenkin sen loman mitä meillä olisi Suomessa, sillä täällä sunnuntainen joulupäivä hyvitetään pitämällä tiistai vapaana. Mahtavaa, eikö?? Meillä on siis peräti neljän päivän joululoma, ja siitä tulee kieltämättä aika erikoinen joulu - kun Suomessa nautitaan jouluruokia perheen kesken neljän seinän sisällä, me seikkailemme Australian luonnossa tulikuuman kesäaurigon paahteessa tai lillumme motellin uima-altaassa. Menee se varmasti mahtavasti niinkin, mutta uskokaa pois, minulla ei olisi ollut mitään perinteistä joulunviettoa vastaan.

Ja nyt minulla on vielä kaksi kysymystä juuri sinulle! Ja kyllä, haluan vastauksesi :) Tässä ovat kysymykset: 1. Mitä sinä keräilet? ja 2. Mitkä ovat joulusuunnitelmasi? 

3 comments:

 1. 1. Kerään sammakko esineitä ja enkeleitä
  2. Toivon mukaan poikaystävä tulee suomeen ruotsista 2-10.12. Ja minulla on viikon joululoma töistä. Osa lahjoista on jo ostettu. Ja joulu menee perinteisesti kotona perheen kanssa <3 Joululahja listatkin jo pukattu eteenpäin >8'D Minäkin olen aika lapsi-aikuinen. Haha XDD

  fire-of-hikaru.com/blog/

  ReplyDelete
 2. En keräile yhtään mitään. Joulusuunnitelmat vielä auki. :P

  Eletään päivä kerrallaan, ja katotaan mitä elämä tuo. Heippa

  ReplyDelete
 3. Oih, vastauksia! Kiitos teille! <3 Hikaru: Hauskaa, mäkin olen itse asiassa keräillyt sammakkoaiheisia juttuja (kuten saippuoita yms) vessaan/kylpyhuoneeseeni Suomessa, jossa on vihreä sammakkoteema :) Joulusuunnitelmasi kuullostavat hyvältä! Olisinpa itsekin saanut jo jotain lahjoja ostettua xD

  ReplyDelete