November 21, 2011

Joulufiilistelyä~

Jotenkin onnistuin saamaan jouluinnostuksen päälle, ja kun eksyin ostokeskukseen shoppailemaan, niin äkkiäkös sitä löytyi yhtä sun toista joulutarvetta. Mikä tärkeintä, hommasin meille joulukuusen! Kuulostaa paljon, paljon suuremmalta kuin mitä se onkaan, joten pitää varmaan kutsua sitä "joulukuuseksi" lainausmerkeissä :D Se on siis oikeasti 15 senttiä korkea muovikoriste, eikä mikään oikea kuusi ^^; Mutta se on juuri sopiva näihin olosuhteisiin, ja voimme helposti napata sen mukaamme roadtripille motellihuonettamme somistamaan! Sen alla on pieni kytkin, josta saa hienot väriä vaihtavat vilkkuvalot päälle. Hieman amerikkalaista joo, mutta minusta se näyttää kauniilta hämärässä valaistuksessa. (Ja ei, se ei onneksi piippaa mitään joululaulua kamalalla tilulilulii-äänellä).

"Joulukuusemme"

Se vilkkuu ja vaihtaa väriä xD

Lisäksi innostuin ostamaan askartelutarvikkeitakin joulukorttien väsäämiseksi. Pitääkin pistää töpinäksi, jotta ne ehtivät sinne pallon toiselle puolelle ennen H-hetkeä ^^; Paikallisesta paperitarvikekaupasta sai todella kauniin värisiä askartelupapereita! Sellaisia helmiäshohteisia sävyjä, joita ei varmaan Suomesta löytyisikään kuin korkeintaan Hobby Pointista, jos sieltäkään. Tykästyin erityisesti helmiäishohtoiseen ultramariininsiniseen, joka sopii hyvin yhteen ostamieni hologrammitarrojen kanssa. ^^ Saatte nähdä tässä vaiheessa kuvia vain tarvikkeista, ehkä sitten myöhemmin laitan kuvat valmiista korteista, mutta vasta sitten kun ne ovat varmasti tulleet perille Suomeen ;) En halua pilata yllätystä!

Joulukorttitarpeita (paperit eivät näytä tämän kuvan valaistuksessa yhtä hienoilta kuin luonnossa)

Taidanpa huomenna virittäytyä kunnolla joulutunnelmiin kuuntelemalla joulumusiikkikanavaa nettiradiosta töissä! Rakastan perinteisiä amerikkalaisia ja englantilaisia joululauluja, kuten esim.: Let it Snow, Winter Wonderland, Jingle Bell Rock ja Have Yourself a Merry Little Christmas. Perinteisistä Christmas Caroleista tykkään myös, erityisesti esim. Hark! The Herald Angels Sing, ja Gloria in Excelsis (näitä on tullut itsekin lauleltua kuoroharrastuksissa). Niin, nämä ovat ehdottomia suosikkejani! Mitkä ovat teidän suosikkinne?

No comments:

Post a Comment