December 18, 2011

Viikonloppu, Pangya-golfpeli ja Disneyn Fantasia

Ah, tänäviikonloppu on ollut täydellinen!

Tuntuu pahalta sanoa niin, kun G on ensimmäistä kertaa poissa viikon työmatkalla häidemme jälkeen. :D Mutta pakko myöntää, niin kivaa kun se onkin asua yhdessä ja olla naimisissa, niin on kivaa välillä saada omaa aikaa! Olen tänäviikonloppuna mm. nauttinut olostani uudessa vuokra-asunnossamme. Täällä on helppo viihtyä, kun on oma parveke ja näkymät ovat mahtavat! Perjantai-iltana oli 29 astetta lämmintä, ja istuskelin parvekkeella uimapuku päällä lueskellen lehteä ja kirjoitellen meilejä. Eilen puolestaan testasin asuintalomme uima-allasta (vesi oli kyllä kylmää!) ensimmäisen kerran ja nautin auringosta altaan äärellä. Sää oli taas upea!

Löhöilyä altaalla lauantaina. Hello Kitty rantapyyhe on Hong Kongista :)
Iltapäivä hujahti nopeasti puistossa ja pelejä pelaten kaverin kanssa. Harmi vain, että minulla on täällä tähän mennessä ollut vain 3 Wii-peliä (Mario Kart, Wii Sing Robbie Williams ja Disney Sing It). Asiaan tuli parannusta tänään, kun vietin iltapäivän isossa ostarissa ja pelikaupassa oli mahtavia aleja kuin tilauksesta. Mukaan tarttui saman tien Pangya! -golfpeli sekä Michael Jackson: The Experience, jota olen kuolannut jo pitemmän aikaa.

Viikonlopun ostoksia

Hinnat olivat varsin kukkaroystävällisiä ja olen hyvin innostunut uusista hankinnoistani! Pangyan tiedän nappiostokseksi jo aiemmasta kokemuksesta, sillä olen pelannut kyseistä peliä Suomessa. Itseasiassa pelasin sitä ensimmäistä kertaa jo vuosia sitten netissä, jolloin peli tunnettiin nimellä Albatross. Kyseessä siis fantasia/anime/golf-teemainen MMORPG, ja vaikka luulisi että golf on tylsää, niin tämä peli on yllättävän koukuttava! Hahmot ovat ylisöpöjä, ja niitä voi personoida vaatteilla ja muilla varusteilla. Peli on juuri sopiva vaikeustasoltaan niin, että aloittamisen kynnys on matala ja peruspelaamisen oppii nopeasti, mutta toisaalta pelissä on myös kaikenlaisia jippoja ja todelliseksi mestariksi tuleminen vaatii harjoitusta. Wiillä Pangya on entistä hauskempaa, sillä Wii-kapula toimii kuin golfmaila, jolloin pelaaminen muistuttaa jo hyvin paljon oikeaa golfia!

Sivuhuomautuksena; Arin-hahmo on jo pitkään inspiroinut salaisena cosplayhaaveena. Ehkä se toteutuu vielä joskus :)


Pangya ja ihana Arin

Olin saanut vanhemmiltani joululahjarahaa, joten kukkaronnyörit olivat tänään normaalia löysemmällä ja innostuin vielä ostamaan Fantasia-dvd:n. Joulu ei minusta ole joulu ilman Pähkinänsärkijää, ja Pähkinänsärkijän sulosävelet ovat olleet vakiotaustamusiikkia meidän perheessä joulukuusta ja taloa koristellessa. Ja mikäpä onkaan parempi tapa nauttia Pähkinänsärkijästä kuin katsoa Fantasiaa? Fantasiassa on joitakin "tylsiä" osuuksia jotka tapaan pikakelata, mutta mm. Pähkinänsärkijä-kohtaukset ovat todellisia helmiä. Musiikin puolesta ehdoton suosikki on Sugar Plum Fairy - miten klassinen musiikki voikaan olla niin herkkää ja kaunista! Animaation puolelta suosikkikohtauksiin kuuluu kentaureita kuvaava Beethovenin Pastoraalisinfonia.


Fantasian ihanasta Pastoraalisinfoniasta (kuva Google)

No comments:

Post a Comment