January 5, 2012

Randomia... ja cosplaysuunnitelmia keväälle

Update time! Hmm, mistä alottaisi... Lomat oli ja meni mukavissa merkeissä; jouluna oltiin vuorilla ja Uutena vuotena rannalla 30-40 asteen paahteessa. Huh, oli kuuma!! Mutta rakastan hellettä enkä kaipaa Suomen lunta ja loskaa lainkaan (ainoastaan kaikkia ihmisiä Suomessa!!) Toisesta blogistani One-way Ticket to Oz:ista voi lukea lisää lomistani.

En tehnyt mitään erityistä uudenvuodenlupausta, mutta noh kuten aika moni niin tämä tyttö taitaa joutua dietille näin vuoden alkuun T__T Annoskoot ja ruokavalio ovat kohdallaan, mutta syön yksinkertaisesti liikaa herkkuja viikonloppuisin! Nyt ei auta kuin pysyä tiukkana. Laihtumisessa/kunnon kohotuksessa auttaa uudet Wii-tanssipelit sekä kuntoilupeli, joista kirjoitan pian lisää, mutta eri postauksessa. Tämän lisäksi minun pitäisi varmasti käydä mittauttamassa kolesterolini sekä juurihoitamassa hampaani, mutta arvaten kumpikaan ei saa minussa mitään kicksejä aikaan!

Se terveydestä. Ajattelin palata Disney-aiheeseen, tai tarkemmin ottaen Kaunotar & Hirviö-musikaaliin, josta kirjoittelin aiemmin syksyllä. Kävimme tosiaan G:n kanssa katsomassa musikaalin täällä Melbournessa, ja se oli huikea! Laulajat, puvut, musiikki ja koko show oli huikeaa. Olinkin jo unohtanut, että musikaaliin oli itse asiassa lisätty muutama kappale, joita ei elokuvassa esiinny. Pidin niistä kovasti ja nautin musiikista oikean orkesterin esittämänä suunnattomasti. Se oli ihana ilta! Toivoisin voivani vielä joskus nähdä Leijonakuningas- ja varsinkin Pieni Merenneito -musikaalin. Leijonakuningas tuntuu pyörivän säännöllisesti aina jossainpäin maailmaa, mutta Pieni Merenneito harvemmin.

Haluan jakaa nämä ihanat kuvat musikaalin ohjelmalehtisestä!


Hirviö (puku oli erilainen ja parempi, kuin kuvassa)

Iki-ihana tanssiaiskohtaus <3

Muuta randomia. Kirjoitin viimepostauksessa, että fantasiagolfpeli Pangyan Arin on inspiroinut pitkään salaisena cosplayhaaveena. Arin on ihana hahmo! Ujosteleva ja aina vähän "pihalla". Sopii minulle iänkin puolesta erinomaisesti (Kooh, Nell ja Hanakin ovat söpöjä, mutta pikkutyttöjä!) Kun sain tietää, että Melbournessa järjestetään huhtikuussa iso animeaiheinen coni, niin rupesin jo suunnittelemaan Arin-cosplayta kevääksi. Ongelmana on a) ompelukoneen (ja tarvittavien ompelutilojen, tarvikkeiden yms.) puute, ja b) hyvin vähäinen vapaa-aika - työpäiväni loppuvat kl 17.30, ja iltaisin on pakko vähän kuntoillakin. :( Niin paljon, kun olen innostunutkin ompelusta, tämä yhtälö tuntuu hankalalta ja taidan turvautua teetättämiseen. Harkitsen tilaamista cosplay1:sta, joka on saanut paljon hyvää palautetta cosplay.com:in foorumilla. Lisäksi pitäisi hommata sininen peruukki ja mahdolliset kengät, mikä ei liene ongelma.

En kyllä ole vielä yhtään osannut päättää, minkä Arinin puvuista valitsisi! Kaikki ovat niin söpöjä. Toisaalta olen aina pitänyt Aqua Sorceress-asusta, ja se on kaikkein tunnetuin asu, mutta toisaalta olen jo tulossa vanhaksi, ehkä minun pitäisi valita joku "aikuismaisempi" asu, kuten Magic Blue Dress... En tiedä. Mikä on teidän mielestä kivoin asuista? Ja paljastakaa omat cosplay- ja conisuunnitelmanne, haluan kuulla ne ;)
Aqua sorceress

Koulupuku

Cobalt Sorceress - ainoa löytämäni kuva

Ja ihana (mutta ehkä liian paljastava?) Magic Blue Dress

4 comments:

  1. Jaa, että cosplay suunnitelmia? Olen pitkän miettinyt jo cossaavani Hinata Hyuugaa Narutosta. Näillä näkymin suunnitelmista tuleekin totta, jos vaan puku onnistuu. (tädillä teetän, kun en itse ole mikään ompelunero...)
    Conista ei ole vielä mitään hajua, mutta kaipa niitä tänä kesänä jokunen taas tulee. Toivottavasti tarpeeksi lähelle. ^~^

    ReplyDelete
  2. Flower: Kiitos kommentistasi! ^^ Ja tsemppiä Hinatacossiin. Jos kyseessä on hahmo jota luulen, uskoisin että puku ei ole kovinkaan vaikea ommella. Tietenkin aloittelijana kynnys on korkea, tiedän itse koska taitoni olivat olemattomat ekaa cossia tehdessä ^^; Mutta hienoa jos suvusta löytyy joku, joka osaa ommella :) Säästät pitkän pennin verrattuna ammattiompelijaan.

    ReplyDelete
  3. Niksuuuu!!!!! Long time no hear. <3 Anteeksi kovasti etten ole vieläkään saanut aikaiseksi vastata sähköpostiisi. Korjaan tämän kyllä lähipäivinä! Myöhästynyt synttäri- ja joululahjasi lähtee muuten vihdoin matkaan huomenna (ehei en ole yhtään hidas), joten tarkkaile postilaatikkoanne parin seuraavan viikon aikana!

    Minä niin mieluusti menisin katsomaan jotain Disney-musikaalia! En tiennytkään että Pienestä Merenneidosta on tehty musikaali. Kaveri kävi katsomassa Leijonakuninkaan kun oli syksyllä kielikursseilla Lontoossa (oli kuulemma loistava). Ehkäpä joskus... Tulisipa joku musikaali joskus myös tänne Suomeen, mur!

    Omat suosikkini noista puvuista ovat ensimmäinen ja viimeinen puku. Eka puku (Aqua) saa plussaa ylisöpöstä mekon mallista, toinen puku (Magic Blue) puolestaan röyhelöistä. Mielestäni tuo viimeinen puku ei ole pahemmin paljastava, jos vertaat sitä esim. avatarini pukuun. XD Lisäksi ainahan voit ottaa taiteilijan vapauden ja tehdä puvusta hieman "kiltimmän" (esim. ommella kaula-aukon ylemmäs ja pidentää hieman helman pituutta).

    Tämän vuoden cosplay-suunnitelmat ovat vielä jokseenkin auki, koska en ole vielä varma mihin coneihin osallistun. Pääasiassa yritän ehkä korjailla ja kierrättää vanhoja pukuja, ja tehdä uusia pukuja jos on aikaa ja mielenkiintoa. Joka tapauksessa yritän oppia viime vuosista siinä, että aikataulutan projektit realistisesti ja olen ottamatta suurempaa stressiä pukujen valmistumisen suhteen - onhan cosplay'n, kuten minkä harrastuksen tahansa, tarkoituksena tuoda iloa! Mikäli päädyn tekemään uusia pukuja, niin suunnitelmissa olisi esimerkiksi K-ON'n Ritsu (Listen!-versio), Outlaw Star'n Melfina ja BSSM:'n Amin joku casual-puku. Myös Makoton "junior high" -koulupuku himottaisi vielä kun en ole ihan mummovanha. XD Katsellaan mitä vuosi tuo tullessaan!

    ReplyDelete
  4. Moiii! Oli piristävää saada kommenttisi, arigatou! :)

    Oh, kyllä Pienestä Merenneidosta on musikaali, mielestäni se on pyörinyt New Yorkissa broadwaylla mutta en tiedä onko sitä koskaan esitetty Euroopassa, toisin kuin Leijonakuningasta jota on esitetty tietääkseeni Suomessakin, kuten Kaunotarta ja Hirviötäkin.

    Ah, taidan olla samoilla linjoilla kanssasi pukuvaihtoehtojen suhteen! Röyhelöt ovat ehdottomasti plussaa Magic Bluessa. Ehkä kallistun siihen, voisin välillä kokeilla "aikuismaisempaa" mallia. Mutta ehkä otan hieman taitelijan vapauksia ja siveellistän pukua, kuten ehdotit :)

    Kyllä, realistiset aikataulut ovat suositeltavia ettei ahda itseään ihan tukkoon kaikilla "toikin olis kiva" -projekteilla xD Kuten itsellä meinaa aina käydä. Tämän vuoden osalta varmaan lähes mikään alun perin suunnittelemani ei toteudu, tosin lähinnä siksi että olen täällä.. :/

    Oih, Makoton junior high puku on kyllä nätti, ja pukisi sua varmaan hyvin! Nuo pari muuta sarjaa ovat minulle vähän tuntemattomia, mutta ehkä löydän kuvia blogistasi tai googlesta ^^

    ReplyDelete