January 31, 2012

Ihanat pingut ja jääkarhut (+paketti Japanista!)

Viimeviikon torstaina oli Australia Day, joka oli vapaapäivä töistä ja siispä päätimme mieheni kanssa käyttää tilaisuuden hyväksi ottamalla myös perjantai ja maanantai vapaaksi reissua varten. Reissu suuntautui Brisbaneen ja Kultarannikolle, jossa on yleisesti ihana ilmasto mutta meillä kävi todella huono tuuri sään kanssa, sillä reissumme aikana satoi lähes koko ajan. Mutta senpä emme antaneet menoa haitata! Kultarannikko on kuuluisia upeista surffirannoista ja teemapuistoista, ja neljä päivää hujahti nopeasti huvitellessa sateesta piittamatta.

En ajatellut kirjoittaa reissustamme sen yksityiskohtaisemmin, sillä toiseen blogiini One-way Ticket to Oz:iin tulee matka-aiheinen postaus, mutta tässä yhteydessä minun on aivan pakko hihkua Seaworldistä ja eläimistä joita näimme! Yleisesti ottaen emme mieheni kanssa pidä siitä, että eläimiä vangitaan ja pidetään eläintarhoissa ihmisten huvituttamiseksi, mutta silti joudun myöntämään, että minusta on hauska nähdä eläintarhassa eläimiä, joita en muuten luonnossa näkisi. Kuten esimerkiksi kuningaspingviinit ja jääkarhut Seaworldissä! Ne olivat hyvin aktiivisia aitauksissaan, ja suloiset pingviinit tepastella vaappuivat jonossa kun taas jääkarhu huvitteli ponnistamalla vauhtia vesialueensa seinästä, lipuen sen jälkeen selällään kohti rantaa. Olin haltioissani, kun pääsin näkemään niin ihania eläimiä.

Pingviinit tekivät kyllä minuun lähtemättömän vaikutuksen. Muutamalla emolla oli muna räpylöidensä välissä, ja joukkoon kuului myös nuori, pörheä yksilö joka vain istua jökötti paikallaan aikuispingviinien tepastellessa ympärillä. Kuvat kertokoot puolestaan!


Kuningaspingviiniemoja munia hautomassa, oikealla reunassa nuori poikanen

Tämä nököttävä untuvikko on SULOINEN!

Pingviinit uiskentelemassa altaassaan

Jääkarhu otti vauhtia seinästä ja lipui selällään eteenpäin

Nalle sukeltaa

Reissussa tuli myös hieman shoppailtua, sillä shoppailumahdollisuudet Kultarannikolla olivat varsin oivalliset - ostoskeskuksia löytyi joka lähtöön. Tosin kivaa uimapukua sai metsästämällä metsästää, vaikka joka nurkassa olikin bikinikauppoja. En oikein ymmärrä nykymuotia, enkä varsinkaan sitä miten minimaaliseksi bikinitkin ovat nykypäivänä käyneet. Näyttää olevan lähes mahdotonta löytää vähääkään siveellisempää bikinimallia tässä maailmassa, jossa paljas pinta on ikävä kyllä kovaa valuuttaa. Ja jos kokouimapuvun haluaa, joutuu tyytymään rumiin tai tylsiin kuoseihin sillä valikoima on minimaalinen.

Löysin kuitenkin mm. oheisen söpön sateenvarjon, joka tuli tarpeen kehnossa kelissä.


Söpö röyhelöreunainen nallesateenvarjo tarttui mukaan reissussa :)

Mahtavan pidennetyn viikonlopun jälkeen on aika taas palata arkeen. Viimepäivinä se vähäinen vapaa-aika, mitä töiden ja kuntoilun jälkeen jää, on tullut kulutettua rattoisasti Sims 1:stä pelatessa. Ja pian aikaa menee myös nukkeprojektiini! Päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja tilata aikuis- sekä lapsinuken tarvittavine osineen. Tein yhden tilauksen Hong Kongista ja myöhemmin toisen suoraan Japanista. Ilokseni toinen paketeista saapui jo!! Tämä paketti sisälsi 23-senttisen lapsinuken osaset sekä pään toiselle nukelleni, jonka muut osat tilasin toisesta nettikaupasta. Nukke osasineen on yhtä kaunis kuin netin kuvissa, ja nivelet taipuvat uskomattoman moniin asentoihin.

En ole vielä ehtinyt koota tai muutenkaan tehdä nukelle mitään, sillä avasin paketin vasta juuri. Alla kuva kaunokaisesta, josta "kuoriutuu" söpö kiharapäinen pikkutyttö kunhan pääsen vauhtiin tämän projektin kanssa! Jännittää, osaankohan maalata/piirtää nukeille kauniit kasvot...


Ensimmäinen nukke ja nuken osia saapui postissa tänään!

No comments:

Post a Comment