February 6, 2012

Askarteluviikonloppu (& Cpop:ia maanantaille)

Viikonloppu meni taas yhdessä hujauksessa. Alun perin viikonloppusuunnitelmiini kuului uusien Obitsu-nukkieni tuunaus, sillä molemmat kaunokaiset ovat saapuneet turvallisesti postissa perille osineen! Ja kovalla vaivalla (=kiertämällä miljoonia askartelu-, taide- ja harrastekauppoja) olen haalinut myös kasaan suurimman osan tarvittavista tarvikkeista. Löysin jopa nukkien "meikin" kiinnitykseen tarkoitettua Mr. Super Clearia, jota on kait aika vaikea löytää joistakin paikoista. Sitten tajusinkin, että kohta on ystävänpäivä, joten tuunaus jäikin myöhemmäksi kun päätin askarrella ystävänpäiväkortteja sen sijaan! Olen innostunut korttien tekemisestä hääaskartelujen jälkimainingeissa, joten korttispämmäystä luvassa todennäköisesti jatkossakin kavereilleni ;)

Löysin sitä! Mr. Super Clear on välttämätöntä nukkien kustomoijalle

En halua pilata yllätystä, joten postaan kuvan tekemistäni ystävänpäiväkorteista vasta ensiviikonloppuna, kun ne ovat turvallisesti matkustaneet lentopostilla Australiasta Suomeen. :)

Viimeaikoina SBS-kanavan PopAsia-musiikkiohjelman seuraamisesta on tullut jokaviikonloppuinen mukava rutiini. Töllöstä tulee siis joka sunnuntai-aamu pari tuntia Kpoppia ja jonkun verran myös C- ja Jpoppia. Ah onnea! Olen varsinkin Kpopin suurin ystävä ja nykyään kuuntelen sitä usein töissäkin, kun länsimaalaiset puhkikulutetut radiohitit alkavat tympimään. Ajattelin postata tänne mielestäni hyviä musiikkivideoita/kappaleita jota ohjelmassa bongaan, ja tässä maanantain iloksi Wilber Pan:in Xiao Xiao Ma Yi ("Small Ant"), joka oli mielestäni paitsi kaunis kappale myös iiiiihanan söpö video :)  Must see!


Cpoppia maanantaihin: Wilber Pan: Xiao Xiao Ma Yi (Small Ant)


2 comments:

 1. Voi kun tuosta kappaleesta tuli hyvälle tuulelle. <3

  Mä kuuntelin aikoinaan paljon c-poppia; en niinkään k-poppia, paitsi BoA:a. Oletko sattumoisin koskaan kuullut Stefanie Sun:sta (tai Sun Yan Zi:stä)? Kyseessä on singaporelainen mandopoppi-laulajatar joka oli aikoinaan suuri suosikkini! Hankin jokunen vuosi takaperin pari hänen levyäänkin. Heitän alle pari youtube-linkkiä omista lempparibiiseistäni, jos kiinnostaa. Kaksi viimeistä kappaletta eivät tosin ole c-poppia vaan englanninkielisiä kappaleita, tuotettu yhteistyössä japanilaisen Mai Kurakin kanssa.

  http://www.youtube.com/watch?v=qPTaL6qzbLM
  http://www.youtube.com/watch?v=sKziLaiBJv0
  http://www.youtube.com/watch?v=KvDlPMz7E8U

  Sain muuten väsättyä tänään ystävänpäiväkortteja. Postitan omasi huomenna! :)

  ReplyDelete
 2. Oh, kiitos linkeistä, kaikki hyvät artistivinkit kiinnostaa aina!! :)Yay, odotan korttia innolla! Perinteistä postia/kortteja kun on aina niin mukava saada!

  ReplyDelete