February 27, 2012

Melbournen kesä + randomiä

Kaksi viimeistä viikonloppua ovat sujuneet suht mukavissa merkeissä. Toissaviikonloppuna sain nuketkin maalattua onnistuneesti! Olen tosi innoissani niistä, luulen että niistä tulee vielä kaksi kerrassaan suloista tyttöä, kunhan saan niille jotain vaatetta päälle. Mutta niistä lisää eri postauksessa (sitten kun saan molemmille silmät ja peruukit päähän xD Ja otettua kuvia!).

Täällä Melbournessa oli tänäviikonloppuna todella kuuma, yli 30 astetta. Toissaviikonloppukin oli mukavan lämmin, ja helteestähän pitää nauttia vielä kun sitä riittää. Vaikea uskoa, mutta tännekin tulee talvi, ja kohta syksy jo häämöttääkin joten ei kun rannalle paahtumaan vielä kun se on mahdollista! Heh, todellisuudessa en kyllä enää nykypäivinä ikinä paahda itseäni, pikemminkin suojaudun auringolta niin hyvin kuin se mahdollista on ja täällähän UV-säteily ja ihosyöpäriski pitää ottaa vakavasti (joka päivä UV-säteily yltää Very high tai jopa Extreme -luokitukseen).

Mutta siis olen kovasti nautiskellut rannasta ja uiskentelusta, ja toissaviikonloppuna tuli minigolfattuakin ensimmäistä kertaa täällä, mikä oli hauskaa! Varsinkin kun kerrankin kierros sujui kokonaisuutena melko hyvin (ei tullut mitään täys-fail 7+ lyönnin reikää, mitä joskus sattuu). Tänäviikonloppuna rantalöhöilyn lisäksi tuli käytyä kansallispuistossa, hienoja vuorimaisemia ja vehreää viidakkometsää ihailemassa. Täytyy sanoa että rannoista ja hienosta luonnosta nauttiminen tuntuu mahtavalta Suomen lumissa hautautumisen sijaan! Tällä en kuitenkaan tarkoita, että minulla ei olisi koti-ikävä. Koti-ikävä ja ikävä ihmisiä on kova, mutta kuitenkin täällä ulkomailla asumisessa on hyviäkin puolia.


Turkoosinsininen meri ja ranta - siellä meikäläinen viihtyy viikonloppuna!

Minigolf on hupia!

Viidakkopolun kauneutta Yarra ranges -kansallispuistossa

"Nukkeilun" ja kesästä nauttimisen lisäksi olen edelleen pelannut Sims 1:stä maanisesti aina, kun on ollut vähääkään aikaa. Söpö nuoriparini sai vauvan, yay! Ensimmäinen vauva pelissäni :) Vauvan rääkyminen ja paapominen ei ollut ajoittain mitään hupia, mutta sitä kesti vain lyhyen aikaa. Pian Pearliksi nimeämästäni vauvasta pölähti lapsi; kiinalaisen näköinen ja ei mikään erityisen kaunis, mutta mitäpäs tuosta :D Päällään lapsella oli ilmestyessään epämääräiset vaatteet taikurinviitan kera, mikä oli tavallaan söpöä mutta vaihdoin kuitenkin nopeasti netistä lataamani asun tytön päälle.


Simsini saivat kiinalaisen näköisen lapsen :D

Ja jotta tästä postauksesta tulisi täysin randomi, vielä loppuun videopoiminta SBS:n Pop Asia -musiikkiohjelmasta, josta puhuin aiemmin. Tällä kertaa vuorossa on iki-ihanan Girls' Generationin Gee. Tämä musiikkivideo on täydellinen elämys purkkapoppia ja tyttömäistä söpöilyä, mikäpäs sen ihanampaa tämän neidin mielestä :) Joten tässä teille makea pläjäys viikon alkajaisiksi.2 comments:

 1. Oijoi, odotan innolla kuvia nukkelapsistasi! Oli kiva kuulla Skypessä, että projekti on edennyt. :)

  Kiitos muuten hirmuisesti tuon videon linkittämisestä. Mulla oli ihan kamalan kiireinen päivä tiistaina (oikoluin ja viimeistelin dippaa ~12h), ja kun olin saanut sen lähetettyä sähköpostilla eteenpäin illalla, niin korealainen purkkapop oli ehdottomasti se mitä tarvitsin. Kappale ei ole vieras, mutta en muistaakseni ollut nähnyt videota aikaisemmin. Ihanaa! <3

  Ps. Kiitos vaan, nyt tuli kamala himo pelata Simssiä. XD

  ReplyDelete
 2. Juu, kuvia kyllä tulossa pian! Ja seuraavaan postaukseen kuvia myös ihanista kankaista, joista ajattelin väsätä nukenvaatteita... löysin täydelliset kimonokankaat nukeille tänään! Yay! (...kun ehtisi joskus ommellakin -__-)

  Eipä kestä! Juu tuo on kai aika tunnettu, Girls' Generationin tunnetuin kappale luultavasti. Siitä on kai olemassa joku japaniversiokin. Se on vaan niin yltiösöpö kappale ja video :D

  Onneksi olkoon, sait viimeinkin työn valmiiksi! Vaivannäkö palkittaneen hyvällä arvosanalla :) Muista juhlistaa saavutusta! Ja nythän sitä aikaa ois Simssin pelaamiselle vapaa-ajalla? ;)

  ReplyDelete