April 19, 2012

Disneyuutuuksia! + Pari hillitöntä videota

Blogini on elänyt hiljaiseloa, sillä viimeiset viikot menivät Australiassa vierailleen M:n seurassa ja pääsiäinen puolestaan vierähti Filippiineillä, johon matkustin M:n ja mieheni seurassa. Filippiineillä on ihanan lämmin ja kostea ilmasto. Tuli mm. snorklattua meressä sateenkaaren väristen kalojen seassa sekä ratsastettua hevosen selässä tulivuorelle, tavallisen rantaalla ja altaalla löhöilyn sekä shoppailun lisäksi tietenkin! Mutta arvelin kirjoitella matkakokemuksista enemmän One-way ticket to Oz -blogini puolella, joten se siitä reissusta tältä erää. Kiitokset muuten M:lle ihanasta matkaseurasta ja visiitistä Melbourneen ^^ Olen todella iloinen, kun joku viitsii matkustaa pitkän matkan tänne asti, ja kavereiden näkeminen on parasta lääkettä koti-ikävään.

Ajattelin kirjoitella tänään Disney-elokuvista... toivottavasti en ole kirjoitellut niistä liikaa viimeaikoina ^^; Mutta on ihan pakko, sillä ihania uutuuksia on taas tulossa myyntiin!! Peräti kaksi suosikkiklassikkoa, Kaunotar ja Kulkuri sekä Tuhkimo. Edellämainittu on jo myynnissä, Tuhkimosta en ole varma. Molemmat iki-ihania elokuvia, pakko saada! Taitavat muuten molemmat olla 50-luvulta. Tykkään paljon vanhempien Disney-elokuvien fiftarityylin musiikista sekä kauniista käsintehdystä taiteesta. Vanhoina hyvinä aikoina kun ei tietokoneita käytetty, ja jotenkin tuntuu, että hahmosuunnitteluun ja dialogiinkin panostettiin paljon enemmän. Yksi hyvä esimerkki loistavin hahmoin varustellusta Disney-elokuvasta on Viidakkokirja, joka kutkuttaisi myös saada dvd-kokoelmiini. Näin hyvän elokuvan hahmot ja huumori ovat ikivihreitä!

Vanhoina aikoina tehtiin hyviä piirroselokuvia. Kaunotar ja Kulkuri (1955).

Täällä Melbournessa olen joutunutkin elelemään vieroituksessa elokuvakokoelmastani, ja lääkkeenä tähän katselin eräänä päivänä jotain randomeita videoita Youtubessa. Sattumalta törmäsin ja repesin Karl Hughesin Viidakkokirja Electro House Remixiin. Kyseessä siis elokuvan hauskista kohdista/dialoginpätkistä koottu hullu tanssimusiikkipätkä, joka koettelee nauruhermoja. Vieläkin loistavampi on tosin Hughesin Aladdin Electro House Remix! Sulttaanin päin Jafarin naamaa pläjäyttämä "You're so... old!" ("Mutta olet niin vanha!") -täräytys miksattuna elektropoppiin kuulostaa niin hillittömältä, että... no, pakko kuulla itse. You're so o-o-old!!

Karl Hughes: Aladdin Electro House Remix
(Varoitus, koukuttavaa!!- tämä laulu jää soimaan sun päähän xD)Ja tässä vielä toinen Hughesin video niille, jotka eivät saaneet edellisestä kyllikseen.Tekisipä joku näitä suomeksi, olisin ihan täpinöissä. 

No comments:

Post a Comment