October 24, 2012

Monster High - pelottavan suloisia nukkeja / Monster High - spookingly cute dolls

Sponsoroitu blogipostaus! / Sponsored blogpost!

Joskus jotakin keräily-Barbieta metsästäessäni eksyin leluosastolle ja silmään sattui Monster High -nuket, joita on nykyään saatavilla melko hyvin lelukaupoissa ja leluosastoilla. Monster High -nuket ovat Barbien kaltaisesti myös Mattelin valmistamia, mutta ne ovat aika erilaisia tyyliltään kuin Barbiet, sillä nimensä mukaisesti ne ovat kauhutarinoiden inspiroimia minkä lisäksi niillä on melko isot päät ja silmät suhteessa muuhun vartaloon. Nukkekeräilijän kannalta ne ovat kiinnostavia, sillä niillä on taipuvat nivelet, joten niitä voi kuvata monenlaisissa asennoissa kuten Obitsujakin ja joitakin Barbeja.

I ran across Monster High dolls sometime when I was in the toy section looking for some Barbie collector's doll. Monster High dolls are manufactured by Mattel like Barbies, but they are quite different in style, as they are inspired by horror stories. They also have relatively large heads and eyes in comparison to the body. For the doll collector, they are interesting because they have many joints and can be posed in various ways like Obitsus and some jointed Barbies.

Monster High -nuket ovat kauhutarinoiden inspiroimia
Monster High dolls are inspired by horror stories

Monster High -nuket ovat sikälikin nukkekustomoijan kannalta mielenkiintoisia, että niitä on useita eri ihonvärisiä, mukaanlukien mielikuvituksellisia värejä kuten sinistä ja pinkkiä. Lisäksi niiden kädet voi irrottaa joten niiden ulkonäköä on helppo muunnella.

For the doll customizer, Monster High dolls are interesting also in the sense that they come in many creative skin colours, such as blue and pink. In addition, you can exchange their hands and arms, so it's easy to change the way they look.

Itselläni on nyt hirveästi nukkeprojekteja jonossa, ja Barbien saralla minulla on työn alla Dolls of the World China -Barbie ja eräs toinen punatukka joille täytyisi saada vaatteita aikaan. Mutta jos en olisi jo ostopuuskassa kerännyt hirveää läjää nukkeja, niin voisin olla kiinnostunut Monster High Cupidista tai Draculaurasta! Ne zombienuket eivät ole niin mieleeni, mutta nämä kaksi ovat pinkkien hiustensa ja vaatteidensa ansiosta yltiösöpöjä.

I have a lot of doll projects pending at the moment, and in the Barbie category I have a Dolls of the World China Barbie and another redhead which I should make my own clothes for. If I hadn't bought such a huge pile of dolls in a shopping hysteria, I might be interested in Monster High Cupid or Draculaura! I'm not that much into the zombie dolls, but these two are really cute thanks to their pink hair and clothes.

Monster High Cupid -nukke on supersöpö siipineen
Monster High cupid doll is super cute with the wings

Draculaura-nuket ovat myös söpöjä. Tykkään erityisesti sydämestä poskessa!
Draculaura dolls are cute, too. I love the heart on her cheek!

Monster High ei ole pelkästään nukkesarja, vaan siitä on myös tehty animaatioita, kirjoja sekä dvd-elokuva. Alla yksi Monster High webisode-jakso lapsenmielisille - ja nukeista kiinnostuneiden kannattaa tsekata Monster High Dolls - The independent fan site, josta löytyy lisää kuvia ja tietoa nukeista! 

Monster High is not just a series of dolls, there are also animations, books and a dvd-movie about them. Below you can check out a Monster High webisode and those interested in the dolls should visit Monster High Dolls - The independent fan site, where you can find a lot of more pics and information about the dolls!2 comments:

  1. Jos oisin vähä nuorempi, niin oisin ihan varmana rakastunu noihin nukkeihin. Enää ei vaan pysty nukkeja silleen keräilemään, ku rahat menee ihan muuhun. Pitää tyytyä vaan kuolaamaan kaupassa noita :'>

    ReplyDelete
  2. Hehe :) Ovat ne suloisia kyllä, ja minusta on mukava kun nykyään monet länsimaalaisetkin nuket ovat nivellettyjä! Omassa lapsuudessa barbiet olivat vain sellaisia jäykkiä, korkeintaan polvia pystyi pikkaisen taivuttamaan mutta noilla taipuu kädet ja jalat useasta kohtaa niin ne ovat kiinnostavia keräilijän/nukkeharrastajankin näkökulmasta :) Eivät ne kyllä mielestäni kauhean kalliita ole, ainakaan täällä Australiassa! Toisaalta toki ne rahat voi aina pistää johonkin hyödyllisempään :D

    ReplyDelete