November 1, 2012

Isänpäiväkortit & muita kortteja / Father's day & other cards

Viimeviikonloppuna näpertelyn palo iski ja tulin askarrelleeksi 7 erilaista korttia. En edes tiennytkään, että minulla oli näin paljon materiaaleja, kunnes kaivoin ne kaikki esille kaapista! :) Kimalle- ja kuviopapereita sekä askartelukuvioita ja tarroja oli niin monenlaisia, että kädet ihan syyhysi päästä sommittelemaan kortteja. Ja tilaisuuksiahan siihen oli nyt hyvin, kun miehen pikkusiskolla on synttärit, isänpäiväkortteja tarvittiin kaksi (yksi omalle ja toinen appiukolle), ja joulu on jo nurkan takana.

Last weekend I felt really crafty and ended up making 7 different greeting cards. I didn't even know I had so many materials in my cupboards! I have lovely sparkly and patterned papers as well as craft shapes and stickers. They were the perfect inspiration to make different cards: one for my husband's sister's birthday, a few father's day cards and a few Christmas cards.

Joskus aiemmin ostin joulukorttien tekoa varten vain kahdenväristä kartonkia, joko punaista tai tumman sinistä eli teemana liiankin usein puna-kulta tai sini-hopea. Mutta nyt olen innostunut kokeilemaan joulukortteihin erilaisia värejä ja pidän lopputuloksesta. Liila näyttää mukavalta hopean kanssa ja joulunpunainen pinkin kanssa! Värien kanssa voi käyttää mielikuvitusta :)

Before I used to buy only two colored card bases for Christmas cards, either red or dark blue so the theme was all too often the classic red-gold or blue-silver. But recently I've been inspired to try other colours and I really like the result. Purple looks lovely with silver and Christmas red with pink! You can be creative with the colours :)


Ihania papereita ja koristeita löytyi paljon *__* Askartelu on luovaa kaaosta xD
I found so many lovely papers and decorations *__* Crafts is a creative chaos xD

Syntymäpäiväkortti
Birthday card

Itsetehty isänpäiväkortti x 2
Self made father's day cards

Joulukorttien askartelua
Christmas cards!

Lisää itsetehtyjä joulukortteja
More of my self made Christmas cards

Mitä te annatte isänpäivälahjaksi tai onnitteletteko korteilla? :) Täällä Ausseissa isänpäivä muuten oli jo lokakuussa mutta onnittelen omaa iskää suomalaisella aikataululla!

What are you giving for Father's day or do you congratulate with a card? Or maybe I should use the past tense... here in Australia the father's day was already in October after all.

No comments:

Post a Comment