June 9, 2011

Viikon ostoksia: Princen konserttiliput + mangatusseja

Kesä, aurinko, helle, viikonloppu mökillä tulossa... mikäpäs ihanampaa! Tämä on tällainen spontaani minipäivitys, kun teki mieli hihkua kaikesta kivasta, mitä on tullut puuhattua ja hommattua viimeaikoina tällä viikolla. Ensinnäkin, viimekeskiviikkona hommasin liput itselleni ja äidilleni Princen konserttiin. Hyökkäsin Lippupisteen nettisivuille heti sillä kellonlyömällä, kun liput tulivat myytiin, ja sain kun sainkin kaksi hyvää paikkaa alakatsomosta. Yay~! (kukkaroni kyllä itkee, hinta oli suolainen T__T) Olen kovasti odottanut Princen keikkaa, ja petyin viime vuonna, kun Princen piti jo silloin tulla Suomeen mutta keikka peruuntui (ilmeisesti jo viidennen kerran...) Nyt toiveeni ovat korkealla keikan toteutumisen suhteen, koska liput ovat jo myynnissä.

"Kiss" on Princen hiteistä suosikkini ja parhaiten tuntemani. Överiksi vedetty, androgyyni look annettakoon anteeksi, tämän miehen vokaalit ovat nerokkaita (ja musiiki ah-niin-ihanan kasaria!)

Tänään juoksin kaupungilla kuin hullu, koska yritin kovasti ehtiä ostamaan mangatusseja ennen kuin kaupat menivät kiinni, ja onneksi ehdinkin! Minulla on ennestään vajaa parisenkymmentä Copic-tussia, jotka olen ostanut vuonna nakki ja muusi. Sain todeta, että suolaisen hintaisia ne edelleenkin ovat. Raaskin täydentää  värikokoelmaani vain muutamalla melkein neljän euron kappalehintaisella tussilla, jotka ostin Temperasta. Päätin vielä käydä katsastamassa Akateemisen valikoimat, ja kappas vain, siellä oli kahta kilpailevaa merkkiä (Promarkereita ja Neopikoja), jotka olivat hinnaltaan edullisempia. Laadusta en tiedä, mutta päätin silti heti ostaa 10 Promarker-kynän setin, koska setin väritkin olivat kauniit ja sopivasti omia värejäni täydentävät.

Tänäviikonloppuna sitten testailen tusseja Miki-sarjakuvaani, jonka tosin olen piirtänyt tavalliselle kopiopaperille (tusseille pitäisi olla erikoispaperia), joten saa nähdä mitä tulee. Olen aiemmin tussaillut huomattavan vähän, ja siksi jouduin vähän katsastamaan netistä vinkkejäkin niiden käyttöön, kun en ole koskaan kunnolla vaivautunut opettelemaan (täällä on muuten hyvä suomenkielinen tutoriaali kiinnostuneille). Tekniikka vaikuttaa kuitenkin suht helpolta ja nopeasti opittavalta. Ja jälki on upeaa! Tykkään kovasti puuväreilläkin värittelystä, mutta puuvärityöt näyttävät kököltä skannattuna, ja muutenkin olisi hauska oppia uutta, joten siksi ajattelin kokeilla tussausta.

Tällaisen tussisetin hommasin, oli muuten edullinen verratuna Copiceihin. Värisävyt vaikuttivat mielestäni tässä setissä hyvin valituilta.

Lisäksi kävin tänään ripsien kestovärjäyksessä ja ensi tiistaina vuorossa on pidennys. Tämä on ensimmäinen kertani molemmissa hoidoissa. Kestovärin jälkeen huomaan kyllä itse pienen eron ripsissäni, joskaan ei mitään merkittävää- näyttävyyttä katseeseen odotankin vasta ensi tiistain jälkeen. G ei huomannut mitään pelkän värjäyksen jälkeen, mitä arvelinkin. Mutta tämä onkin vain pohja pidennyksille. Kuitenkin ripset ovat sen verran normaalia meikitöntä tilaa huolitellummat, että voisin harkita lisääväni töihin pelkkää luomiväriä. Kesällä ripsien laitattaminen on kyllä kätevää, kun näyttää sitten lomallakin pienellä vaivalla huolitellulta. Olen itse nimittäin superlaiska meikkaamaan lomalla, harvoin vaivaudun meikkaamaan edes ollenkaan. Ja kuten todettu, on mukavaa olla jotain "ekstraa" coneihin ja häihin :)

Ehdin jo muuten panikoitua tänäviikonlopusta! Ajattelin, että nyt jos en ompele, en ikinä saa Venus-pukua ajoissa valmiiksi Animeconiin. Toisaalta en mitenkään voi viettää viikonloppua sisällä kaupunkiasunnossa, kun on niin mahtava ilma! Päätin kuitenkin, että menen viikonlopuksi mökille, ja helpotuksekseni huomasin myös, että Animecon onkin vasta heinäkuun puolessa välissä. Aikaa on vielä, vaikka naurettavan viimetinkaanhan tämä kuitenkin on menossa, ja saa nähdä tuleeko mitään, kun helmakangas on niin niukilla. Mutta ryhmän vuoksi aion yrittää!

Eli kaikesta huolimatta ihanan rentouttava mökkiviikonloppu tiedossa. En malta odottaa! Aurinkoista viikonloppua lukijoillekin!

No comments:

Post a Comment