June 3, 2012

Kasvava nukkekokoelmani + viikonlopun itsetehdyt kortit

Vihdoin päivitys! Elämäni on ollut aika stressaavaa ja epävakaisaa viimeviikonlopun ja tämän viikon ajan, sillä muutimme viimelauantaina ja siitä lähtien kaikki vähäinen vapaa-aika on mennyt järjestellessä tavaroita ja uutta asuntoa siivotessa. >.< Huh. Yöunetkin jääneet kyseisen puurtamisen takia vähemmälle. Vaivannäkö kyllä kannatti, sillä nyt uusi asunto kiiltää puhtautta ja kaikki huonekalut ja tavarat ovat paikallaan! Yatta!! Vihdoin voin vain rentoutua... ja datailla :)


Uuden asuntomme etupihalta! Enemmän kuvia tulee toiseen blogiini

Ennen muuttoa ehdin kerrankin vähän ommella, ja sain aikaan mekon ensimmäiselle pikku-Obitsulleni! Suunnittelin mekon ja tein kaavat itse, mistä olen melko ylpeä! Tosin malli on varsin yksinkertainen, mutta olen silti hyvin tyytyväinen lopputulokseen. Luulin muuten, että tällainen olisi nopea näpertää, mutta väärässä olin. Ehkä johtui siitä, että valitsin niin ohuen kankaan että jouduin tekemään vuoren, mutta se oli oikeastaan hyvä asia sillä nyt mekko on söpön pöyheä.<3 Joka tapauksessa opin, että vaatteiden teko minikoossa on toki hiukan nopeampaa kuin ihmisten vaatteiden tekeminen mutta siltikin aikaavievää.

Pikku tyttönukke sai nimeksensä Olivia. Olivian isoveli ja isoveljen tyttöystävä ovat vielä vaiheessa :)


Olivia uudessa mekossaan<3

Lähikuva

Eikö olekin suloinen? :)

Ja voi minua, kun nukkekärpänen onkaan puraissut ja kovaa. Olen ollut ihan keräily-Barbien lumossa viimeajat, ja kun huomasin että lelukaupassa oli viimevuoden Dolls of the World - China Barbie alennuksessa, niin pakkohan se oli saada. Nukessa on vain se huono puoli, että sen vartalo on perinteinen jäykkä, ei nivelletty. Mutta eiköhän sille uusi nivelletty vartalo järjesty, kunhan vain löydän oikean sävyisen iholtaan. Ajattelin muutenkin vaihtaa nuken asun ja ehkä vähän hiustyyliäkin, sitten kun ehdin taas näpertelemään.

Lisäksi olen iskenyt silmäni ihanaan punapäiseen Barbieen, joka tulee piakkoin sulostuttamaan  eksponentiaalisesti  kasvavaa  kokoelmaani. Kyseinen nukke myydään ilman vaatteita, mikä sopii minulle mainiosti, sillä haluan vaatettaa ja kustomoida nukkeni itse. Enhän näitä muuten varmaan harrastaisikaan :)


Dolls of the World - China Barbie on nyt osa kokoelmaani!

Vartalo on kehno, mutta kasvot kauniit

Tämä punatukkainen kaunokainen on seuraavana hankintalistalla

Kustomoinnista puheen ollen sain inspiraation ja keksin, että maalaanpa jonain päivänä ehtiessäni Hong Kongista ostamani pikkunuken naamataulun uudestaan! Tämä söpö avaimenperänukke tarttui siis mukaan jostain Hong Kongin markkinoilta about euron hintaan, ja vaikka se on söpö noinkin sen naama on vähän mitäänsanomattoman näköinen mielestäni. Tehdasmaali lähtenee kemikaaleilla irti, pitää vielä tutustua johonkin animesilmämaalaustutoriaaleihin ja saada niistä inspiraatiota.


Tämä pikkukaveri saa jossain vaiheessa uuden naamataulun

Lisäksi näpräilin tänäviikonloppuna kortteja. Eräs läheiseni sairastui melko vakavaan sairauteen ja no, tuntui että itsetehty kortti on vähintä mitä voin täältä Melbournesta käsin tehdä asialle. Samalla päätin askarrella kortin myös eräälle toiselle sukulaiselle Suomeen lähetettäväksi. "Parane pian" -kortti noista kahdesta on mielestäni ehkä kauneimpia kortteja mitä olen tähän mennessä näpertänyt! "Tervehdys"-kortti, jonka tein ensimmäisenä ei sen sijaan onnistunut niin hyvin, mutta siedettävä sekin.

Miten teidän viikonloppunne kului? :)


Tämän viikonlopun korttiteokset. Oikeanpuolisesta tuli harjoituskappale, mutta postitan senkin...

No comments:

Post a Comment