June 9, 2012

Manifest -coni Melbournessa 2012... ja muuta

Tänäviikonloppu alkoi hyvin mukavissa merkeissä, kun lähdimme G:n kanssa ajelemaan kohti Warrnamboolia, pikkukaupunkiin joka sijaitsee Melbournesta n.300 km länteen. Viikonlopusta tulee taatusti jännittävä, sillä täälläpäin Australian talvi eli kesä-elokuu on hyvä aika bongata valaita jotka joskus tulevat jopa aivan rannan tuntumaan, ja suurena Australian luonnon fanina olen odottanut tätä reissua innolla pitkään! Lisäksi täällä ja läheisessä kansallispuistossa voi nähdä koaloita, merikarhuja (siis turkishylkeitä!) ja jopa pingviinejä ja nokkaeläimiä jos oikein onnistaa (tosin nokkaeläimet ovat valitettavasti yöeläimiä). Kaikki mainituista ovat mielestäni suloisia ja toivon että lykästäisi ja voisin nähdä ainakin yhden niistä.

Tänään käytiin Hopkins falls -vesiputouksilla, jotka olivat aivan mahtavat

Meikäläinen säätää kamerajalustan kanssa vesiputouksilla.
Heinäkuussa olen muuten tulossa Suomeen, lentoliputkin ovat jo bookattu ja Suomessaoloaikani tulee olemaan 18.7-7.8. Olen todella innoissani! Ja nyt kun liikumme täälläpäin ja matkan varrella on useita matkamuistomyymälöitä, niin mikäpäs sen parempi aika haalia vähän tuliaisia Suomeen. Harmi vain että innostuin joistakin niin paljon etten raaski luopua ^^;; Olen kamala ihminen. Ostin esim. nokkaeläinpehmolelun, mutta se on niin suloinen että taidan pitää itse tai ostaa kaksi. Toisesta myymälästä ostin kaksi koalaranneketjua sekä pingviiniranneketjun itselleni. Taidan olla todella kelvoton matkamuistojen ostaja, kun innostun vain shoppaamaan tavaroita itselleni!!


Ostoksia tänään - koalarannekorut tuliaisiksi sekä pingviinirannekoru itselleni

Nokkaeläinpehmolelu!<3 Nokkaeläin on muuten englanniksi Platypus.

Tänään muiden blogeja lukiessani panin merkille, että Desucon taitaa olla tänä viikonloppuna. Kun ajattelin kaikkia ystäviäni siellä ja sitä kuinka mukavaa minulla on aina ollut kesän coneissa, tulin todella surulliseksi etten päässyt paikan päälle :( Jos joku tuntemani Desuilija lukee nyt tätä niin tiedä että minulla on ikävä sinua/teitä ja olisin niin kovasti halunnut olla kanssanne siellä :( Mutta kaikkea haluamaansa ei voi elämäänsä saada...

Yritän lohduttautua sillä, että täällä Melbournessa järjestetään suuri Manifest-animecon 17-19. elokuuta tänävuonna. Huu, ensimmäinen animeconini ulkomailla!! Vähän jännittää sinne meneminen, sillä en tunne yhtään ketään paikallista harrastajaa!! Ehkä tunnen oloni vaivautuneeksi yksin hilluessa, mutta aion kuitenkin mennä ja cossatakin, jotta voin sulautua joukkoon ja uskaltautua ehkä puhumaankin muiden kanssa. Asua en ole vielä päättänyt, enkä tiedä teenkö/hankiko uutta, mutta otan Suomesta joka tapauksessa muutaman vanhan cossin mukaan.

Melbournen Manifest-conin logo. Järjestetään tänävuonna 17-19.8.
Lisäksi päätin, että osallistun Manifestissa Anime idol -laulukilpailuun jos ilmoittautumiseni suinkin hyväksytään. Olen varmaan hullu (en edes halua ajatella, miten iso yleisö siellä on) ja tulen vielä katumaan tätä, mutta ajattelin että tämä olisi hyvä tapa tutustua ihmisiin! Karibianristeilyllä ollessani lauloin laivan karaokessa ja sen jälkeen ihmisiä tuli juttelemaan minulle ja kehumaan esitystäni, joten ajattelin että ehkä tämä kilpailu voisi minun kaltaiselleni melko ujolle hyvä tapa tutustua ihmisiin! Ja jos vaikka mokaankin ja esitykseni menee aivan metsään, aina voin ainakin toivoa että cossini naamioi minut tarpeeksi hyvin sekä lohduttautua sillä, ettei kukaan joka tapauksessa tunne minua täällä ;)

Toivottakaa minulle onnea kisaan!! >.< Blogiini tulee luonnollisesti sitten myöhemmin elokuussa raportti miten minulle paikallisessa conissa kävi ja minkälainen coni täällä ylipäätänsä järjestettiin.

Ja pitäkää te siellä Suomessa hauskaa Desussa ja kesän muissa coneissa  minunkin edestäni ja kertokaa minulle, mitä cossasitte ja miten conit sujuivat?

4 comments:

 1. Ymmärrän hyvin tuota "hamstrausongelmaa", koska törmäsin samaan ilmiöön huhtikuussa kotimatkalla Singaporen kentällä! (Tuo vesinokkaeläinpehmis on muuten aivan syötävän suloinen <3)

  Tämän vuoden conisaldo on omalla kohdallani aika vähäinen. Seuraava ja viimeinen anime-aiheinen coni (Ropea ei siis lasketa) on Tracon syyskuussa, jota tosin odotan sitäkin innokkaammin! Cosplay-into on mahdoton jo nyt, eikä Desucon-videostreamin tapittaminen avittanut yhtään!

  Melbornelainen con, wow! Kerro sitten tarkempia kuulumisia kun tämä tapahtuma ja siihen valmistautuminen tulee ajankohtaisemmaksi. Tuo laulukilpailu kuulostaa erityisen jännältä: osallistu ihmeessä! Se jos jokin on loistava tapa luoda kontakteja paikallisiin harrastajiin.

  Piipahdappa huomenna illalla (Australian aikaa) Skypessä jos suinkin ehdit; olisi kiva jutskailla taas kuulumisia. Kova on ikävä!

  Halit täältä Suomesta! <3

  ReplyDelete
 2. Mercuryy!! Oh, Traconista minulla on hyvät muistot, sulla ja muilla varmasti tulee kivaa siellä. Kunpa pääsisin sinne :,(

  Juu ajattelin juurikin että aktiviteettien/kilpailujen kautta olisi helpompi tutustua ihmisiin kuin että vain pyörii siellä ympärillä :) Toivottavasti ilmoittautumiseni hyväksytään! Jännittää kyllä jo nyt hahah xD

  Ikävä täälläkin, harmi etten ehtinyt eilen Skypeen kun olimme aika myöhään kotona, mutta olen tulevana viikonloppuna online! Ilmoitteleppa vaikka meiliin mihin aikaan sulle sopis, näin normaalisti olen yleensä siinä 12-14.00 Suomen aikaa tämän hetkinen aikaero huomioiden :)

  ReplyDelete
 3. Juu, ulkomaan conien vierailuissa sellainen teleporttilaite olisi kieltämättä kätevä. No can do! :'(

  En näe mitään syytä etteikö sitä hyväksyttäisi. Älä suotta jännitä <3

  Arvelinkin että teillä saattoi mennä myöhään paluupäivänänne, joten no worries. Tulevana viikonloppuna olen menossa rakkaan lahtelaisen ystävämme vuokse, mutta eiköhän skypetys onnistu sieltäkin suunnasta. Kimppakeskustelu olisi kiva! Ilmoittelen tarkemmin vaikka meilillä, mutta alustavasti tuo ehdottamasi aika kuulostaisi hyvältä. :) Mukavaa viikon jatkoa!

  ReplyDelete
 4. Oh, kerrohan terveisiä sinne Lahteen!! Olisi tosi mukavaa jos voitaisiin Skypettää niin että voisin jutella teidän molempien kanssa! Olen joka tapauksessa onlinessa varmaankin molempina päivinä, datailen muutenkin siihen aikaan / soittelen muitakin Skypepuheluita. Jutellaan siis silloin toivottavasti :)

  ReplyDelete