July 3, 2012

Söpöjä juttuja ja muuta + pancakes (nam!)

Miten teidän viikonloppu meni? Omani oli ihan jees... jäi kyllä menemättä Melbournessa olleeseen sarjakuvaconiin, joka oli sinänsä harmi. Mutta pääsylippu olisi maksanut 20 taalaa yhdeltä päivältä ja minulla ei ollut edes cossiasua mitä laittaa päälle, niin jotenkin sinne meneminen olisi tuntunut turhalta :( Elokuussa olevan Manifestin viikonloppulippu tosin kustansi roimat 60 taalaa, että tapahtumien hinnat ovat täällä kyllä kohdallaan!! Suomessa coneissa hilluminen on sentään ilmaista tai puoli-ilmaista ainakin... täällä kun populaa on niin paljon, että kävijöitä varmasti riittää tarpeeksi vaikka hinta hipoisikin pilviä.

Mutta ajattelin vain tehdä pienen postauksen randomeistä söpöistä jutuista joita olen ostanut. Ja alla myös kuva viikonloppuna loihtimistani pancakeistä! Pancaket eivät ole sama asia kuin letut tai pannukakku. Lettu on ohuempi kun taas suomalainen pannari ei ole yhtä ilmava rakenteeltaan ja se on tehty uunissa. Pancake on vähän niin kuin paksu lettu, mutta sen taikinaan on lisätty margariinia ja leivinjauhetta, mitä ei perinteisiin lettuihin tule (niissähän margariinia on vain paistorasvana). Pancake on varsin herkkua ja tein sitä viimeviikonloppuna ekaa kertaa :) Lopputulos oli aika hyvä!

Viikonlopun pancaket! Nautittiin cookies & cream -jätskin kera :)
Jos jotakuta kiinnostaa kokeilla, niin käytin tätä reseptiä mutta lisäsin maitoa ja sokeria ohjemittoihin (ohjeellisesta annostuksesta tulee tosi paksu ja pieni taikina). Paistamisessa käytin Kmartista ostettua minipaistinpannua (halkaisija n. 15 cm), mutta tavallinenkin pannu käy, pitää vain muistaa kaataa taikina pieneksi ympyräksi keskelle, ei koko pannulle.

Magneettikokoelma!<3 Pitäisi laittaa joku kuva tuohon Mikki & Minni-kehykseen, jonka ostin Hong Kongin lentokentän Disney-kaupasta.

Söpö Hello Kitty avaimenperä, jonka ostin äskettäin

Viikon Kpopvideopoiminta: ihana IU:n "You and I".
Video on vähän outo ja yhtä aikaa söpö!2 comments:

  1. Nuo pancaket näyttää aika hyviltä, voisin itse asiassa yrittää tehdä niitä tässä jonaki päivänä : )
    Ja tuo magneettikokoelma on ihana!♥ Nuo kuppikakkumagneetit on ehkä sulosimpia, mitä oon ikinä nähny :'3

    ReplyDelete
  2. Suosittelen kokeilemaan pancakeja, varsinkin jos et ole koskaan kokeillut ^^ Jos mitat netin resepteissä hämäävät, niin muista että 1 cup on australialaisittain sama kuin 2.5 desiä. Helppoa ja hyvää! Perinteisesti pancaket syödään vaahterasiirapin kera, mutta vaniljajätskikin on aika hyvä kaveri niille!

    Kiitos, hih, mustakin ne on söpöjä xD Yritän nykyään olla ostelematta liikaa krääsää mutta noihin ei voinut olla sortumatta!!

    ReplyDelete