July 27, 2012

Toy Story 3 Ken, kasaribarbeja, Littlest Pet Shoppeja ja muita aarteita

Tällä ja ensiviikolla minulla on meneillään ns. omaisuuden harvennusprojekti, eli pitäisi kutistaa Suomessa oleva omaisuusteni helposti hallitavaan/säilytettävään määrään. Osana tätä projektia tuli käytyä läpi säilömiäni lapsuuden leluja, ja tulin löytäneeksi paljon roinaa mutta myös paljon aarteita :)

Pienenä leikin paljon Barbeilla, ja siksi kaapeista löytyikin paljon vanhoja Barbeja, niiden vaatteita, tarvikkeita sekä huonekaluja. Olen muuten syntynyt vuonna 1985 eli olin pikkutyttö 90-luvun alussa ja se selittääkin, miksi osa barbeistani edustaa ihanaa 80-lukua, tai ainakin niiden vaatteet ovat hivenen kasari/ysäripainotteisia :D Isot korvakorut, muhkea kiharapilvi, kirkkaansininen silmämeikki sekä räikeän pinkit vaatteet olivat kai ehdottoman "in".


Barbeja menossa kirpputorimyyntiin. Suihkutin niiden hiuksiin kuituhiuksille tarkoitettua hoitoainetta, minkä seurauksena sain neitosten tukat melko hyvään ojennukseen!

Lisää Barbeja myyntiin. Mukana tuo yksi fiftarirepro, josta en koskaan pitänyt kauheasti. Hyvässä kunnossa se kyllä on.


Rullisbarbi ja ihana kasaribarbie

Barbie-aarteisiin kuuluu myös iki-ihana Safari Ken, joka on tuttu Toy Story 3 -elokuvastakin. Harmi, että tämä kyseinen ainoa Kenini löytyi nukkelaatikon pohjalta toinen jalka irronneena! Jalka kiinnittyi paikalleen silikonigeelillä, mutta taipua se ei enää voi. Valikoin joitakin kivoimpia nukkeja (eritoten kaksi Disney-prinsessaa) säästöön, mutta tämä Ken tulee varmaankin ihastuttamaan jotakuta muuta onnekasta keräilijää, joka bongaa sen itselleen myyntikuormani joukosta.


Kuuluisa Ken! Harmi, että sen kengistä löytyi vain toinen. Kamera on Cindyn, mutta sopii teemaan.

Ihana Pieni Merenneito -Barbie, josta en luovu!

Lisää nukkeja, jotka pistän säilöön

Kaunis Jasmine-nukkekin menee säästöön

En raaski luopua amerikkalaisesta Sailor Moon -nukestakaan

Lisäksi leikin lapsena kovasti Littlest Pet Shop -leluilla, jotka olivat hyvin erinäköisiä kuin mitä nykyään. Nykyään niillä on ylisuuret animetyyliset silmät, eivätkä ne mielestäni näytä eläimiltä ollenkaan. Kyllä vanhat Pet Shopit olivat paljon kivempia. Niitä minulta löytyykin monta muovilaatikollista, ja kaikki laitan visusti säilöön tulevaa sukupolvea varten :)

Sama taitaakin koskea myös My Little Ponyja, jotka olivat oman lapsuuteni aikaan paljon kauniimpia. Niitäkin löytyi ehkä reilun tusinan verran, ja säilöin kaikki pahvilaatikkoon. Ponini ovat aika hyväkuntoisia, ja ehkä joku keräilijä maksaisikin niistä, mutta en raaski luopua! Nykyään ei tehdä niin kivan näköisiä leluja kuin lapsuudessani. Harmi, etten ehtinyt ottamaan poneista kuvia, mutta ehkä joku toinen kerta.

Vaikka tämän postauksen perusteella saattaa vaikuttaa etten raaskinut luopua mistään, niin voin kyllä vakuuttaa että kirpputorille on menossa ainakin kaksi isoa laatikollista täynnä vanhoja leluja! Jännittävää nähdä, miten hyvin ne menevät kaupaksi. Luulisin, että melko hyvin.


Barbien ihana picnicsetti ja muita tarvikkeita

Vanhoja Littlest Pet Shoppeja

Randomeja muovileluja myyntiin menossa

Vaippapöksyjä! Näistä en luovu. Ne ovat söpöjä ja vaihtavat väriä vedessä :)

Mistä lelusta et itse luopuisi? :)

4 comments:

 1. Vähä sulonen tuo Usagi-nukke! : 3

  Ite en vois luopua mun Bratzeista. Keräsin niitä pienenä ihan hirveenä ja ne on musta vieläki tosi nättejä : )

  ReplyDelete
 2. Hehe melkein lykkäsin Usagin kirpparikuormaan mutta sitten muutin mieleni viimehetkellä xD

  Mulla ei koskaan ollut Bratzeja, olen kai liian vanhus, niitä ei ollut vielä silloin kun itse leikin nukeilla. :D Kannattaa säästää... on mukava että on jotain muistoja lapsuudesta ja kenties leluja jälkipolville ^^

  ReplyDelete
 3. Hei, joko kerkesit viedä nuo barbit kirpparille.. olisin tosi kiinnostunut (tietysti hinta ratkaisee) näkyi monta tuttua rakasta barbia jotka paloivat tulipalossa vuosia sitten :( nyt yrittänyt löytää samanlaisia tilalle omalle tyttärelle (sitten vähän vanhempana) laitatko mulle vaikka s.postia leehi@hotmail.fi :) t.Leena

  ReplyDelete
 4. Hei Leena, kiitos viestistäsi, vastasinkin sinulle jo sähköpostitse... valitettavasti Barbiet ehtivät mennä jo :(

  ReplyDelete