September 23, 2012

Pinkkiä elektroniikkaa kiitos :) / Pink electronics, please! :)

Sponsoroitu postaus! / Sponsored blogpost!

En ole itse mikään elektroniikkafriikki, enkä hamstraile uusia kännyköitäkään vain pysyäkseni muodissa tai kehityksessä mukana. Itse asiassa en ole vaihtanut puhelintani aikoihin, minulla on vieläkin käytössä Nokian N95-mötikkä, mikä toimii kyllä ihan OK mutta joutaisi jo vaihtoon senkin takia, että siinä on niin paljon kaiken maailman turhia näppäimiä mitä tulee vahingossa paineltua. Olen jo pariin kertaan kunnostautunut ja käväissyt elektroniikkakaupoissa ihan katselemassa uutta puhelinta, mutta nykyaikaiset kännykät (älypuhelimiksi niitä kai sanotaan??) eivät oikein ulkonäöllisesti miellytä minua. Ja ne ovat kaikki nykyään niin isoja, neliskanttisia ja värittömiä! Ainakin useimmat ovat vain mustia tai hopeisia. Eikä niihin usein saa mitään söpöä killutintakaan, sillä niissä ei ole rakoa johon sen voi pujottaa!!

Osaisiko joku vinkata jotain kivan väristä ja mallista puhelinta?

I'm not an electronics freak, and I'm certainly not keen on buying the newest cell phone model just to be fashionable or keep up with technology. Actually I haven't bought a new phone in ages and I'm still using the old Nokia N95. Now I feel like buying a new one though, because the N95 has so many useless buttons which you accidentally press and it gets very annoying. The problem is, I don't like how the cell phones look nowadays. They're so big, square, and the colours are boring. And often you can't even use a cute cell phone charm with them, because they don't come with the link where to attach it to!!

Could anyone recommend a cell phone that comes in a nice shape and colour?

Minulla on siis tämä puhelin nykyään. Tähän malliin sentään
saa kännykkäkilluttimen kiinni, jos jotain hyvää siinä on :)
I have this Nokia phone... you can attach a charm to it,
so at least there's something good about it :)

Läppärinikin joutaisi jo vaihtoon. Tällä hetkellä käytän mieheltä "perimääni" minikokoista IBM:n ThinkPadia, jonka otin käyttöön oikeastaan sen takia, kun tarvitsin tänne Australiaan muuttaessa jonkun mahdollisimman pienen ja kevyen koneen joka kulkee helposti mukana. Mutta vaikka tämä kone toimii hyvin, siitä ei ole paljoa iloa sillä en voi pelata mitään vähäänkään monimutkaisempaa peliä koneen vähäisten tehojen ja huonon grafiikan vuoksi. :( Haluaisin uuden läppärin siis, mutta en ole raaskinut vielä investoida tai perehtyä asiaan.

I should also get a new laptop. At this moment I'm using IBM ThinkPad mainly because the model I have is very small and light and easy to carry around (it was an important criteria when I moved to Australia). But I cannot play many games on this computer due to its limited technical capability. So I want to get a new laptop but I haven't felt like investing or looking into it more closely yet.

Sonyn VAIO e-14 kampanjan myötä tuli tiedostettua kyseisen läppärin olemassaolo ja vaikka en tiedäkään kauheasti sen teknisistä ominaisuuksista, niin täytyy kyllä sanoa että ulkonäkö ja värivaihtoehdot miellyttävät silmää!! Meikäläinenhän on hullu pinkkiin, että ei olisi vaikea valita noiden värien kesken :) Ihanaa, että on valmistaja joka panostaa läppärin ulkonäköön ja väriin! Kun ei tiedä mitään tekniikasta niin nämähän ovat ne tärkeimmät valintakriteerit tietysti xD

When I heard about Sony's VAIO e-14 campaign, I became aware of this laptop and I must say the design and color options look very pleasing to me!! I'm crazy about the pink colour, so it would not be difficult to choose between them :) It's wonderful that there is a manufacturer that puts an effort into design and colours! When you know nothing about technology, these are the most important selection criteria, of course xD

Sony VAIO e14 -läppäriä saa ihanan pinkin värisenä!!
Sony VAIO e14 laptop is sold in a very cute pink shade!!

VAIO e-14 -läppärin kansipuolikin näyttää kivalta
I also like the cover side of the VAIO e-14 laptop

Toinen pinkki vimpain mitä olen pitkään himoinnut on tietenkin Nintendo 3DS!! Pinkkiä saa myös bundlena Nintendogs+Cats -pelin kanssa, ja kyseinen peli onkin oikeastaan syy miksi haluan tuon konsolin. Konsoli oli tarjouksessa Amsterdamin lentokentällä vain 170 euron (!!) hintaan, mutta oli sitten tietenkin loppuunmyynty :( Täällä Australiassa se on kauhean kallis, joten en sitten ole vielä ostanut.

Another pink gadget I really want to have is the Nintendo 3DS of course!! You get it bundled with Nintendogs+Cats too, and the game is the reason I want to buy the console really. It was on sale in the Amsterdam airport for only 170 euros (!!) but it was sold out of course :( It's so expensive here in Australia that I haven't bought it yet.


Ihana pinkki Nintendo 3DS!!
The lovely pink Nintendo 3DS!!

Sony Nordic on sponsoroinut MTV:n Music Awardseja ja avannut Facebookissa kilpailun, jossa voi voittaa Sonyn älypuhelimia ja musiikkikuullokkeita! Täytyy varmaan osallistua, molemmat tulisivat tarpeeseen jos sattuisi voittamaan, sillä söpöt pinkit Hello Kitty -kuulokkeeni menivät vähän aikaa sitten rikki. :( Tsekatkaa kilpailu täältä!

Niin ja muistakaa kertoa kommenteissa, mitkä ovat teidän suosikki"vimpaimianne" ja miksi!

Sony Nordic has sponsored MTV Music Awards and opened a competition on Facebook, where you can win Sony smartphones and music headphones! I should participate, I would need both of them if I happened to win, since my cute pink Hello Kitty headphones broke a while back :( Check out the competition here!

Oh and please remember to tell in the comments about your own favourite gadgets and why you like them!

4 comments:

 1. Voi ihana Niksu, kiitos viikonloppuna lähettämästäsi sähköpostista! Olin koko viikonlopun reissussa, joten ehdin lukea viestisi vasta sunnuntai-iltana. Yritän ehtiä vastailla tällä viikolla!

  Söpöä elektroniikkaa... kyllä kiitos! Kuten tosin mainitsitkin, sellaista on paikoin vaikea löytää. Mun pitäisi itsekin investoida uuteen kännyyn jossain vaiheessa. Olen harkinnut iPhonen vanhempaa mallia (4S) ihan sen takia, että siihen saisi söpöjä kuoria (esim. RedBubble.com). Myös moniin muihin "älyyypuhelimiin" saa tietääkseni söpönvärisiä suojakuoria. Ainoa vaan, että iPhone on niin kamalan kallis! Myös Nokia Lumiaa- joka on iPhonea halvempi - saisi kivoilla, pirtsakoilla kuorilla (ainakin magenta), mutta toisaalta Applen puhelimet ovat saaneet parempia arvosteluja... Vaikeaa on!

  Tuli vähän tynkä viesti (pitää palata työhommien pariin), mutta vastailen siihen sähköpostiisi piakkoin. Mukavaa työviikon jatkoa!

  ReplyDelete
 2. Heippa! Ei kestä ja eipä haittaa ^^

  Oh, totta, taisinkin nähdä joskus Aasian matkoilla monilla söpöjä muovikuoria iPhonelle, kuten pinkkejä pupunkorvilla varustettuja :D Ainakin lisätarvikkeilla voi sitten kustomoida jos kuoren väri on tylsä :) Mutta olen niin konservatiivinen etten ole varma haluanko puhelinta jossa ei ole näppäimiä >.> Hahah... olen pudonnut kehityksestä :D

  Kiitos sähköpostista ja vastailen pian takasin! ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahhah, meitä on sitten kaksi! Mulle riittäis, että puhelimella voisi soittaa ja lähettää tekstareita, mutta jokseenkin tuntuu ettei tänä päivänä edes saa ns. "tavallisia" kännyköitä, ilman kosketusnäyttöä ja kaikenkarvaisia lisähärpäkkeitä. Ehkä meidän pitäis repäistä ja ostaa senioripuhelimet? XD

   Whii, oottelen vastausta innolla! <3

   Delete
 3. Niinpä! Mä arvostan kans nimenomaan soittamista ja tekstareita ja erityisesti helppokäyttöisyyttä ja sitä että näppäimiä on helppo painella ja on helppo tekstata painamatta vahingossa jotain väärää nappia. Senioripuhelinhan vois siinä mielessä toimia :D:D Hahaha!

  ReplyDelete