August 10, 2012

Barbie & Obitsu photoshoot + UUSI tulokas Kurhn-nukke!

Minulla on paljon kerrottavaa viimeaikojen nukke- ja cosplaypuuhailusta. Aloitetaan nukeista, myöhemmin sitten tulossa cosplaysta postaus :)

Olen jo jonkin aikaa omistanut muutaman ihastuttavan 1/6-skaalan Obitsun ja taipuvanivelisen Barbien, mutta en ole oikein ehtinyt photoshoottailla niitä. Nukkeraukoilla ei ole vielä oikein vaatteitakaan, kunnes vasta vähän aikaa sitten sain jotain ommeltua Olivialle (pikkuiselle Obitsu-tytölleni), Elysia (nukkemessuilta käytettynä löytynyt kaunis Barbie-yksilö, jolle vasta äskettäin keksin nimen) sen sijaan on toistaiseksi saanut tyytyä lapsuuden Barbejen joukosta löytyneeseen valmismekkoon.

Muutama muu nukke vielä odottaa vaatteitaan täysin alastomina, mutta nämä kaksi vaatetettua yksilöä pääsivät ensimmäisiin kuvauksiinsa vähän aikaa sitten vanhempieni mökillä Suomessa. Hih, ensimmäiset nukkekuvaukset!! Se vasta oli hauskaa ja olen vieläkin ihan täpinöissäni, sillä kuvat onnistuivat mielestäni melko hyvin. En malta odottakaan kun seuraavaksi pääsen kuvailemaan.

Pitemmittä puheitta itse kuviin!

Elysia ja olkihattu. Mekko on lapsuuden Barbievaatteita.

Kirkkaana päivänä luontoretkellä

Elysia istahtaa lukemaan kirjaa metsän varjoon

Kauniina kivellä

Ehdoton suosikkini kaikista kuvista!

Kanervankukat sylissä
Kaunis maisema ja kaunis nukke!

Vaaleanlila mekko pukee häntä hyvin, sillä hänen meikissäänkin on säväys lilaa.

Olivia ja pikku lemmikit. Mekko itse tehty.

Olivia karunkauniissa mökkimaisemassa

Olen erityisen tyytyväinen Elysian kuviin. Jotenkin tykkäsin kauheasti tuosta Barbiesta, sillä sen vartalo taipui vaivatta kauniisiin asentoihin ja vaikkakaan sen käsiä (kämmenosaa) ei pysty vaihtamaan kuten Olivian käsiä (joita en tosin tässä photoshootissa vaihdellut, koska luulin unohtaneeni ne kotiin), sen ainokaiset kädet ovat niin sirossa asennossa, että ne näyttävät aina kauniilta.

Lisäksi kasvava nukkekokoelmani sai yllärilisäyksen, kun pysähdyin paluumatkalla Melbourneen Guangzhoussa. Ihan tavallinen välilasku ja visiitti pelkällä lentokentällä vain, mutta kentälläpä sattui olemaan lelukauppa, ja huomioni kiinnittyi nukkehyllyyn kuin haukalla. Ja voi mitä ihanuuksia sieltä löytyikään!! En ole ikinä ennen kuullutkaan Kurhn-nukesta, mutta tämän kaupan hylly notkui niitä, ja ihastuin välittömästi.

Kurhn muistuttaa minusta paljon Obitsua, jolla on käsinmaalatut (ei istutetut) silmät. Taitaa vain olla pikkaisen lyhyempi kuin normaali aikuisen kokoinen tyttö-Obitsu. Lentokentän lelukaupan hylly oli täynnä erilaisia Kurhneja, jotka olivat toinen toistaan ihanampia. Keräilynukkeja oli paljon, oikeastaan suurin osa oli keräilynukkeja ja vain muutama vaatimattomampi yksilö. Oli hääkeräilysarjaa, Kiina-henkistä keräilysarjaa sekä Mikkihiiri-keräilysarja.

Kaikkein kauneimpia olivat mielestäni ehkä tummanruskeakutriset hääpuku-Kurhnit, mutta niiden nivelet eivät taipuneet, joten päädyin tekemään valintani muutamien taipuvanivelisien välillä. Ja päädyin sitten tähän vaaleaan "Glamorous Kurhn - Candlelight dinner" -yksilöön. Hiippailin saaliini kanssa henkeä pidätellen kassalle, sillä minulla ei ollut aavistustakaan Kiinan yuanin vaihtokurssista. Helpotus!! Ihanuus maksoi lisävaatteine päivineen vain nelisenkymmentä dollaria :) Ihana nukke ja edullinen vielä, voiko tämä olla totta!

Ihana uusi Kurhn-nukke!


Läheltä (valo vähän huono, kuvat otettu keinovalossa)

Kurhnin lisävaatteita


Kurhnia en ole vielä avannut pakkauksestakaan (tulin Suomesta Melbourneen vasta pari päivää sitten), nimenkin se tarvitsee ja oman photoshoottinsa. Tulossa pian! Kertokaa te omista suosikkinukeistanne? :)

No comments:

Post a Comment