August 20, 2012

Niille, jotka eivät saa tarpeeksi Gangnam Style:sta / For those who can't get enough of Gangnam Style

Manifest 2012 oli aivan mahtava kokemus ja minulla on suuria uutisia mutta se päivitys on vielä työn alla joten sitä odotellessa Gangnam Stylea kehiin :) Kyseessä on siis Etelä-Korealaisen PSY-laulajan viraali-ilmiöksi muuttunut musiikkivideo. Jos et ole vielä nähnyt niin nyt on viimeistään aika nähdä, sillä videohan tanssirutiineineen on aivan eeppinen. Lisäksi siitä on tehty loistava Suomi-versio ja tanssi nähtiin toki Manifestissakin, jossa Kpop oli muutenkin kuuma sana.

Lukijoille muuten tiedoksi, että ajattelin muuttaa blogini kaksikieliseksi, sillä tuttavapiirissä on myös suomea puhumattomia. Suomenkielisen tekstin lisäksi tiivistän keskeiset asiat englanniksi. Aloitan blogipostauksista ja pikku hiljaa muutan tageja ja muita tekstejä englanniksi. Suomenkieli ei tule kuitenkaan postauksista katoamaan :)

Manifest 2012 was an awesome experience but I'm still working on my blog post about it, so meanwhile you can enjoy some Gangnam Style :) It's a viral song and music video from the South Korean singer PSY. A parody has been made in Finnish and the famous dance routine was performed in Manifest!

Readers may notice I've summarized in English and will keep doing so from this blogpost on so my non-Finnish-speaking friends and other readers can enjoy this blog properly! I'll keep writing in Finnish alongside, but don't get intimidated by the weird language, you are welcome to read, join and comment!Gangnam Style: Original videoSwag Pengman Style (awesome Finnish version!!)Gangnam Style: Manifest 2012 version!2 comments:

  1. Aaaaa! Nyt sait tämän tytön uteliaaksi! Päivitystä odotellessa ~<3 ;)

    Enpä ollut kuullut tästä musiikkimaailman ilmiöstä ennen tätä päivitystä. Tuosta biisistä ja koreografiasta saisi aivan loistavan jumppanumeron! xD

    ReplyDelete
  2. Hih juu, päivitystä kyllä tulossa tämän viikon aikana ^^ Joo olis kiva päästä itsekin kokeilemaan tuota koreografiaa, kun se on niin hauska :D Harmi etten sattunut paikalle silloin kun ne veti sitä Manifestissa! Mutta Youtube pelasti :)

    ReplyDelete