April 25, 2011

Hääaskartelua vol. 2 *äänestys*

Pääsiäisloma on lopuillaan, voi surku T_T Onneksi olen saanut tehdä kaikkea tosi kivaa loman aikana! Olen ulkoillut, käynyt sukuloimassa ja vanhemmilla, ommellut ja askarrellut... ja siitä tultiinkiin päivän aiheeseen, sillä olen tehnyt monta häämenu- ja karkkirasiamallia, enkä millään osaa päättää minkä toteuttaisi.

Menuvaihtoehtoja... kirjaimet ovat huonosti aseteltu ja paperia on teipattu yhteen, mutta nämä ovatkin vain havainnollistavia versioita

Paras menuvaihtoehto?
Nro 1
Nro 2
Nro 3
Nro 4


  
pollcode.com free polls

Olen jotenkin ehkä nelosen kannalla (joskin kolmonenkin on melkein yhtä kiva), mutta en ole varma onko se liian samanlainen kuin kutsukortti. Toisaalta onko sillä väliä, vaikka ne olisivatkin vähän samanlaiset? Tässä vielä muistinvirkistykseksi kutsukorttimalli:

Kutsukorttimalli vertailun vuoksi

Lisäksi askartelin tänään hääkarkkirasioita, jotka teen siis tulitikkurasiamaisista askartelurasioista (sisälle voisi laittaa mariannerakeita ja/tai ranskanpastilleja). Tykkään hirveästi ruususta ja rusetista (ks. alla), toisaalta tykkään myös perhosista ja sydäntimanteista. Argh! Niitä kaikkia ei mitenkään saa samaan, tai tulee liian täyteen ahdettu. Tai kenties voisin valita ruusu & rusetti -mallin ja liimata sydäntimantteja rasian kylkiin? Toisaalta ei haittaa jos jotain elementtejä jää käyttämättä, koska voin käyttää niitä istumapaikkakortteihin.


Hääkarkkirasiavaihtoehdot. Tykkään ehkä eniten 10:stä tällä hetkellä...

Paras rasiavaihtoehto?
  
pollcode.com free polls

Näitä on niin kivaa askarrella, että olen suorastaan surullinen, kun häät ovat ohi eikä tarvitse enää askarrella niihin mitään :D Ehkä pitäisi ruveta askartelemaan esim. onnittelukortteja ja juhlapyhien tervehdyskortteja (sitäpaitsi olen kamala ihminen, koska en normaalisti lähetä kenellekään mitään kortteja, joten olisi syytäkin askarrella). Harmi, että aikaa sellaiseen on niin vähän, kun harrastaa ompelua ja niin paljon kaikkea muutakin.

Huomenna pitäis taas mennä töihin. Surkujen surku. Ulkona on niin kaunis ilma, että ihan itkettää kun pitää istua vain sisällä ja ahdistua. Työt ahdistaa välillä, mutta jostain syystä ahdistun myös siitä, jos en pääse ulos kauniilla ja lämpimällä säällä. Suomen kesä on niin lyhyt, että tuntuu aina siltä, että jokainen sekunti jota en nauti ulkona on hukkaan heitettyä ja menetettyä aikaa.

Onneksi ensi viikonloppuna on sentään vappu, ja vaikka ei ylimääräistä lomaa olekaan, niin vappu saa yleensä aina iloiselle mielelle.

3 comments:

 1. Taas muutun vihreäksi kateudestae luovuudellesi!
  Ja laitoinpa äänestyksen muotoon näkymään mielipiteeni :3 Vaikea valinta molemmissa!!

  Joo, tiedän mitä tarkotat.. Tänään oli niin ihana päivä täälläkin ja mä vaan kökötin ompelukoneen ääressä.. Tosin tuloksena on yksi (hienosäätöä vaille) valmis paita. Uhkaa tulla kiirus ó.ò

  Ai niin vappu on pian!
  Apua saan silloin tietää pääsenkö kesätöihin XP Jänskittää!
  Mutta onneksi on lyhyt viikko kuitenkin kun tämä päivä oli vapaa, ne? ;D
  *hali*

  ReplyDelete
 2. Äänestin omia suosikkejani. Oletpa sä ollut ahkera!

  Jaan täysin sun työ- ja kevätahdistuksen. Kotiuduttiin eilen Pariisista ja tuliaisina sain pienoisen jälkiloma-ahdistuksen. Pariisi oli paitsi aivan ihana, mutta voitko uskoa että siellä oli kevät jo täydessä vauhdissa? Stressitöntä menoa, kukkivat puut, ja lämpöä riitti joka päivälle ~25C. Caprien sijaista olisi melkeinpä pitänyt käyttää hellemekkoa. Täytyy vain toivoa että tästä kesästä tulisi viime kesän kaltainen... *huokaus*

  Ps, saisiko sulle tulla hengaamaan vapun jälkeisenä viikonloppuna (7. tai 8.5.) vaikka kyseisenä viikonloppuna ei olekaan hääaskartelua? Viime näkemästä alkaa olla kovin pitkä aika!

  ReplyDelete
 3. Kiitos äänistä! ^^ Sere: Toivottavasti saat kesätyötä! Kesätöissä on kivaa, kun pääsee tienaamaan omaa rahaa, ja toisaalta jos työ käy tylsäksi tietää että ainakin pääsee takaisin opiskelemaan syksyllä xD
  M: Oi, toi sää kuulostaa täydelliseltä Pariisin lomaa varten. Oon niin kade! Kun me oltiin itsenäisyyspäivän tienoissa siellä niin sää oli mitä hirvein :D Onneksi teillä kävi parempi tuuri, se on varmasti mahtava kaupunki kevät/kesäaikaan. :) Ja kyllä, erittäin mieluusti saa tulla hengaamaan ja workshoppaamaan! ^^ Nähdään silloin lauantaina!

  ReplyDelete