April 21, 2011

Pääsiäis- ja cosplaysuunnitelmia

Ah, vihdoin pääsiäisloma!! Lomani alkoi aktiivimerkeissä. Tämä on todella harvinaista, mutta sain raahauduttua sekä kuntosalille että uimaan, jopa vaikka kaverini ei päässytkään! Ensin hyvä sää meinasi houkutella muuttamaan suunnitelmat normilenkiksi, mutta sitten ajatus uimahallin saunasta rupesi houkuttamaan, plus polveni on vanhan vamman takia todella huonossa kunnossa, joten on lähes pakko mennä treenaamaan sitä salille, ellen halua leikkauspöydälle sen kanssa jo lähiviikkoina.

Pääsiäislomalla pitäis/olisi tarkoituksena tehdä ainakin seuraavia asioita:

1) Ulkoilla
Auringonpaistetta ja jopa +20 astetta lämmintä. Voiko parempaa toivoa?? Tästä on pakko nauttia! Plus, jos hengaan auringossa sopivan aikaa, kalmankalpea naamani saa hetkessä väriä pisamista. Pisamat on kivoja! ^^

Viime viikonloppuna ulkoilemassa äidin ja Mikin kanssa. Samaa olis ohjelmassa pääsiäislomalla!


2) Tehdä Eternal Venuksen pukua (ks. kuva alla)
Tämä on vähän sellainen projekti josta on kadonnut motivaatio, kun totesin, että a) mulla ei ehkä ole tarpeeksi kangasta, jotta tästä saisi tarpeeksi näyttävähelmaisen (ja ko. kangasta ei ole enää saatavilla lisää), b) mulla on hameen 2. kerrokseen vain silkkiä, joka on todella kökön ohutta ja vaikea ommella, enkä haluaisi käyttää sitä. Sinänsä harmi, kun bodyosuus olisi jo melkein valmis, ja muutenkin olisi ikävä jäädä pois ryhmästä. Osallistun kyllä Super Venuksena (puku jo olemassa), jos tästä puvusta ei tule mitään. Mutta tämä on vähän semmoinen että pitäisi työstää siltä varalta, jos kuitenkin löydän lisää oikeanlaisia kankaita tähän. Ei vaan oo motivaatioo yhtään tällä hetkellä *tuskan kyynel*

Eternal Venuksen puku... joka voi jäädä vain haaveeksi T_T

3) Jos Venuksen puku ei vaan nappaa, aloittaa tekemään prinsessa Jasminen pukua
Sitten kun jonkun cossin tekeminen ei nappaa, niin sehän ratkeaa sillä että rupeaa aina tekemään uutta cossia, ja sitten taas uutta kunnes ei saa mitään ikinä valmiiksi, eikö? ^^;; Noh, jos tosissaan puhutaan, tätä cossia ois kiva aloitella, kun on kaikki kankaat valmiina ja kangasta on tarpeeksi tällä kertaa, ja mulla on kaavojakin mistä päästä liikkeelle. Plus tilailin tähän proppeja eBaysta (ks. kuvat alla)

Tämä ihana puku elokuvan lopusta olis siis kyseessä ^^ Tahtoo propiksi Aladdinin myös xD Anyone?

6 euron taikalamppuproppi eBaysta. Tää on muuten kiva, mutta kanta on järkyttävän kökkö (superohutta lerpottavaa muovia). No, ei sitä kai huomaa jos pitää kädessä jotenkin näin sitä.

Lisäksi tilasin superihanat intiahenkiset kengät Jasmine-cossia varten eBaysta. Ne ovat muuten aivan ihanat ja täydelliset (voisi mainiosti käyttää myös tavallisen juhla-asun kanssa), mutta pirun myyjä lähetti mulle yhtä numeroa isomman koon, kun mitä oikeasti tilasin :( Joten nämä on vähän isot, kuten kuvasta näkyy. Olen kahden vaiheilla, lähettäisinkö takaisin vaihdettavaksi pienempään kokoon, vai ei.

Ihanat intiahenkiset kengät, jotka ovat kuitenkin vähän isot, kuten kuvasta näkyy :(

Kengät on koristeltu tosi kauniisti paljeteilla ja pikkuhelmillä

3) Suunnitella ja askarrella menu-malleja ja karkkirasioita häihin
Tämä ei ole sinänsä niin kiireinen tehtävä, mutta nyt kun pääsin vauhtiin korttien kanssa, ajattelin että olisi hyvä jatkaa näillä. Lisäksi pitäisi laatia kutsukortin tekstit (varsinainen teksti + etsiä jostain mahdollinen runo).

4) Syödä suklaamunia
AH! Suklaamunat! <3 Otin jo varaslähdön ja mussutin kaksi Hello Kitty -munaa tänään. Ja myöhemmin olis tarkoituksena mussuttaa Charmmy Kitty -muna. Kyllä, sorruin sellaiseenkiin hömpötykseen, ja se oli vielä kallis (n. 8 euroa). Korkeasta hinnasta johtuen odotan että sisällä on vähintäänkin aito Sanrio-laatuinen Charmmy Kitty pehmoavaimenperä tai vastaava. Olen todella pettynyt jos yllätys onkin joku kökkö, ei mitenkään Sanrioon liittyvä lelu (tällaisia epämiellyttäviä yllätyksiä on taannoin tullut vastaan esim. Disneyn suklaamunissa! Kääreet eivät todellakaan lupaa mitään sisällöstä, mitä Disney-muniin tulee. *vihainen murahdus*) Onhan tämä kuin ostaisi sian säkissä. Mutta se vaan on niin söpö, joten sisälläkin on pakko olla jotain söpöä, vai mitä? ^^;

Supersöpö Charmmy Kitty -muna (sisältää muuten vain 150 g suklaata koostaan huolimatta)


Kaikki keräämäni ihanaiset Hello Kitty -suklaamunayllätykset tähän mennessä (+ muuta randomiä sälää hyllyssäni taustalla)

Ja sitten vielä tylsiä juttuja mitä pitäisi tehdä:

1) Käydä kengät läpi ja lajitella ne säästettäviin, roskikseen heitettäviin ja kierrätykseen laitettaviin
Ugh, kengät. Ne pursuaa meidän kämpässä joka paikassa. Asialle on pakko tehdä jotain, ennen kun ne valtaa koko eteisen.

2) Pestä ikkunat
UGH, ikkunanpesu. Ei nappaa, ei sitten yhtään. En muuten edes olisi ajatellut koko asiaa, ellei äiti olisi siitä maininnut.

Blaah. En halua edes ajatella näitä :) Kivompaa lopettaa tämä blogipostaus muutamaan muuhun tulevaan cossiin:

Seiryuun papitar Fushigi Yuugista (tämä tai lohikäärmeversio, olen kyllä alustavasti tämän kannalla)

Prinsessa Peach Super Mario golfista. Peach vaan on niin syötävän söpö (ja tuo mekko olisi helppo toteuttaa)!

No comments:

Post a Comment