April 8, 2011

Pullaa ja pääsiäismunia

Pääsiäinen lähestyy vauhdilla ja ruokakaupan hyväkkäät ovat tietenkin ottaneet suklaamunat valikoimiinsa hyvissä ajoin. Nyt ne houkuttelevat minua joka kerta kun käyn ruokaostoksilla >.< Vaikka sitä kuinka yrittäisi pysyä hoikkana ja ehkä jopa hiukan laihtua kesää varten, niin pääsiäinen on ainakin meikäläiselle takuuvarma retkahduksen paikka. Rakastan kindereitä, kilpikonnakuvioista suklaata, mignon-munia, pieniä nougat-täytteisiä munia... oikeastaan lähes kaikki menee.

Mutta arvatkaapa onko retkahtamiseni suklaamuniin vielä takuuvarmempaa, kun kauppaan on ilmaantunut... HELLO KITTY MUNIA! *__* Ne on söpöjä, yllätykset on ihania, ja niiden suklaakin on yllättävän hyvää (puoliksi valkoista ja puoliksi maitosuklaata, ei maistu kaikkein halvimmalta laadulta!)

Avaamaton Hello Kitty -suklaamuna, kahdesta avatusta tulleet yllätykset, ja taustalla koristeena Hello Kitty -posliinipankkini

Kaikki tähän mennessä keräämäni Hello Kitty -yllätykset ^^

Herkuista vielä puheen ollen, G (kutsun sulhastani nyt G:ksi, kun ei halunnut kerta olla J) leipoi viime sunnuntaina ihania muffinssivuoka-pullia! Harvinaista, että se viitsii mitään leipoa (varmaan kärsi hirveästä makeanhimosta, kun olin kieltänyt herkut siltä viikonlopulta. Se siitä kiellosta!), ja harvinaista sekin että leipomus oli aika onnistunut. Pullat oli pinnalta ihanan rapeita ja taikinan rakenne mukavan kuohkea ja ilmava. Melkeinpä parempaa kuin tavallinen pulla tai ainakin enemmän omaan makuuni oli tämä. Suosittelen todellakin kokeilemaan! Tässä linkki reseptiin Myllyn Parhaan sivuilla.

Viimeviikonlopun ihanat muffinsivuokapullat! Kokeile näitä :)

Mutta ei pitäisi nyt puhua herkuista, kun yritän vielä olla kevyellä linjalla ja vähentää herkkujen syöntiä >.< Joskus possuttelemme järjettömiä määriä, esimerkiksi itse varaan kotiin viikonlopuksi suklaata ja hedelmäkarkkeja, ja G on puolestaan ostanut pähkinöitä ja Daim-kakun. Huh huh, en halua edes tietää paljonko kaloreita tuommoisessa paukussa on! Mielestäni pitää sallia itselle nautintoja silloin tällöin, mutta ongelmani on kohtuullisissa määrissä pysyminen. No, mutta onneksi olen ostanut kesälle nätin fuksianvärisen kokouimapuvun, joten jos en kehtaa näyttäytyä bikineissä, on mihin verhoutua! Tosin se olisikin huonompi juttu jos en mahtuisi hääpukuuni! :D

Sanoi kuka mitä tahansa, viikonloppuna syön kyllä pizzaa. Ja pari Hello Kitty -suklaamunaa jälkkäriksi. <3

No comments:

Post a Comment