April 30, 2011

Vappuhulinaa

Se on sitten vappu ja kesä on virallisesti alkamassa. Kevät on kyllä mennyt tosi nopeasti! Meillä ei ole ollut G:n kanssa erityisiä suunnitelmia vapunaatolle. Alun perin piti mennä tansseihin, mutta jäätiin ilman lippua ja siellä mahtaa olla aikamoinen jono ovellakin, kun liput myytiin loppuun niin aikaisin. Ehkä menemme vain ulos syömään (nepalilaista, nami!). Ajattelin, että olisin tänään käyttänyt söpöjä Tokion Disney Sea:sta ostamiani Minni-korvia, mutta en löydä niitä mistään ja olen todella ärsyyntynyt siitä!! Huomenna käytän varmaan joka tapauksessa vain ylioppilaslakkia, kuten aina on tapana... Tässä muuten kuva Disney Sea:ssa korvat päässä:

Tokion Disney Sea:ssa (v.2007) Minnihiiri-korvien kera (niissä on ruusuja ja keskellä korvia makaa pieni Minni-maskotti). Jouduin vähän leikkaamaan kuvaa hassusti, ettei matkaseuralaiseni näkyisi :)

Huomenna syömme vappubrunssia G:n, Feeniksin ja hänen kumppaninsa kanssa. Pitää myös totta kai metsästää joku supersöpö vappupallo kauppatorilta tai espalta! Viime vuoden palloni oli muuten söpöin ikinä! Hello Kitty -pallo, jossa kitty ratsastaa delfiinin selässä. Aivan ihana, ja harvinaisempi pallo (en nähnyt niitä kuin muutaman). Yleensä mulla on kiikarissa nimen omaan joku harvinaisempi ja tietenkin mahdollisimman söpö pallo. Toivoisin löytävän yhtä ihanan Hello Kitty -harvinaisuuden tänävuonna, mutta saa nähdä mitä löytyy. Olen nähnyt ainakin tähän mennessä palloja, jotka ovat seisovan Hello Kittyn muotoisia (koko vartalo näkyy) ja pinkillä pohjalla olevia kuvapalloja (joista en niinkään tykkää).

Viime vuoden iki-ihana Hello Kitty ja delfiini -vappupallo! Harmi, että nämä tyhjenevät aikanaan (kai ne periaatteessa voisi uudelleentäyttääkin? Tämä minulla ainakin lienee tallessa jossain kaapin perällä)

Kävimme muuten myös tänään G:n kanssa katsomassa vihkisormuksia isommassa korukaupassa. Vihkisormus on minulle ehkä vähän vaikea löytää, kun olen hieman kranttu ja etsin juuri tietynlaista. Hääpuvuissa en tykkää ollenkaan muodin mukaisista puvuista, ja vähän sama asia sormuksissa (eli esim. tämän tyyliset sormukset, joita ainakin näkyy paljon esitteissä ja lehdissä, eivät kolahda minuun ollenkaan, vaan ovat mielestäni suorastaan rumia). Sen sijaan haluaisin kaikkein mieluiten jonkun siron ja kauniin pitsi/filigraanisormuksen, kuten esimerkiksi tämänkaltaisen. Pitää käydä vielä katsomassa kyseistä sormusta "luonnossa" Kultajousen liikkeessä. :)

No comments:

Post a Comment