April 14, 2011

Koirajoogaa (ja muita koiruuksia)

Viimeviikonloppuna tuli taas käytyä kotona ja peuhattua Mikin kanssa. Miki on siis vanhempieni cairnterrieri, ja ihana sellainen onkin! Miki rakastaa alaselän rapsuttamista, ja kun aamulla rapsuttelin sitä, se meni hassuun jooga-asentoon, jossa sen takajalat oli suorana takana ja etujalat pystyssä edessä. Oli niin paras näky, että pyysin äitiä nappaamaan kuvan.

Koirajoogaa!

Lisää koirajoogaa! Hahah tää ilme on paras!

Mikistä on niin vaikea saada hyviä kuvia, kun sen kuono on ihan musta ja silmät erottuu ainakin kuvissa huonosti! Pienempänä Miki oli vaaleampi. Tässä yksi hauska kesäkuva, joka on otettu joitain vuosia sitten:

Miki rakastaa aurinkolavitsalla makoilua, ja se tunkee siihen myös silloin kun siinä on jo joku muu.

Kotona Mikin ehdoton oleskelupaikka on joko sohvan käsinojalla olohuoneessa (siitä näkee hyvin ulos) tai jalkarahin alla (turvallinen lepopaikka). Kun opiskelin vielä toisella paikkakunnalla, ja Miki tuli joskus hoitoon luokseni, sillä ei ollut mitään tiettyä vakkaripaikkaa niin kuin kotona. Joten välillä se hakeutui makoilemaan todella outoihinkin paikkoihin:

Koira purkissa! Olin katketa nauruun!

Tuo on siis hattuhyllyn kori. En muista miksi se oli lattialla, mutta Miki meni ja ahtautui siihen nukkumaan. Luulisi, että noin ahtaassa olisi epämukavaa! :D

Ei siitä pääse mihinkään, tämä koira on niin ihana tapaus, että se jaksaa aina ilahduttaa. Ai niin, ja onhan Mikillä vielä yksi suosikkioleskelupaikka, ja se on mökin kuisti. Siinä se yleensä vaan istua möllöttää hassusti kankullaan ja katselee ympärilleen.

Miki istua möllöttää mökin kuistilla

Kohta alkaakin mökkikausi olla korvilla, ja Miki on siitä taatusti yhtä mielissään kun minäkin! Seuraavaksi näenkin koiruutta huomenna tai viimeistään lauantaina, kun pistäydyn taas kotona. Kotiin tuleminen tuntuu aina yhtä ihanalta, kun koira on vastassa onnesta soikeana!

No comments:

Post a Comment