September 23, 2011

Leijonakuningas DVD:nä ja 3D:nä elokuvissa!!!

Hihkuin vähän aikaa sitten elokuvauutuudesta (The Help) jonka haluan aivan ehdottomasti nähdä, ja tämä postaus jatkaa samaa linjaa! Huomasin nimittäin, että Leijonakuningas-DVD:stä on vihdoinkin tulossa uusintapainos kauppoihin. Olen tosi suuri Disneyelokuvien fani, ja omistan ison osan klassikoista VHS:nä ja nykyään myös DVD:nä. Mutta en Leijonakuningasta! Siitä on niin kauan, kun se DVD julkaistiin ensimmäisen kerran, että eipä tullut ostettua, kun siihen aikaan videokasetti oli vallitseva formaatti. Joten olen jo kauan aikaa odottanut, että se uusintapainos tulisi, ja nyt se tuli!! Pakko saada!!

Lisäksi huomasin äskettäin, että ko. leffa on myös leffateattereissa täällä Melbournessa!! Tulossa varmaan Suomeenkin, uskoisin. Leffaa näytetään sekä 3- että 2D:nä. En ole koskaan kauheasti välittänyt 3D-efekteistä elokuvissa (musta ne ei vaan jotenkin ole niin hienoja, että niistä haluaisi maksaa jotain ekstraa), mutta menen takuuvarmasti katsomaan ainakin perinteisen 2D-version ihan vaan siksi, että pääsen fiilistelemään mahtavaa elokuvaa suurelta kankaalta!! (Muistan muuten vieläkin, kun näin leffan ekan kerran teatterissa perheeni kanssa, ja silloin taisin olla maksimissaan 12-vuotias. Taisipa silloinkin nousta pala kurkkuun, kun Mufasa kuoli!) Harmi tosin, että täällä ei luonnollisestikaan ole mahdollista nähdä suomeksi puhuttua versiota. Olen aina arvostanut Disney-elokuvien suomidubbauksia, koska niissä äänet ovat todella laadukkaita ja hyviä näyttelijöitä.


Leijonakuningas 3D:n mainosjuliste

Tämä juliste on suosikkini näistä kahdesta!

Leijonakuningas on monen suosikki-Disney-elokuva, ja vaikka olen itsekin ihan täpinöissä sen uusintajulkaisusta, niin täytyy kyllä sanoa että minun ääneni menee loppupeleissä Pienelle Merenneidolle ja Aladdinille! Ne ovat kaikkien aikojen suosikkejani, ja hyvänä kolmosena tulee Kaunotar ja Hirviö, jonka juhlajulkaisun nappasin kaupan hyllyltä heti, kun se sinne ilmestyi vähän aikaa sitten.

Mielenkiinnolla odotan, onko Leijonakuninkaan uusintapainoksessa mitään uutuuskohtauksia. Edellämainittuun Kaunottareen ja Hirviöön sellainen oli nimittäin lisätty. Kaikki tuntemani ihmiset eivät lisäyksistä ole ilahtuneet, eikä minustakaan uusi laulu ollut mikään unohtumaton, mutta kuitenkin on jännittävää nähdä jotain uutta! Sillä olenhan tavallaan hankkinut kyseisen elokuvan kahteen kertaan (koska omistan myös VHS:n), joten minusta on mukavaa saada rahalle vastinetta ekstrojen ja lisättyjen kohtausten muodossa.

No comments:

Post a Comment