September 18, 2011

Vaatelöytöjä ja muita ihanuuksia

Lähdin Hong Kongiin ja Australiaan todella vähin taminein, koska halusin jättää tilaa matkalaukkuun ostoksia varten. Ja nyt kun tein hieman inventaaria, niin täytyy kyllä sanoa että on sitä tullut osteltua kaikenlaista ^^; Tällä hetkellähän elän melko tiukkaa kulukuuria, koska ainoa tulonlähde taloudessamme on G:n palkka, kun itse olen vielä työttömänä. Vuokrat ja ruoka on kallista, ja nyt ei parane tuhlailla, jotta raha riittää vielä vuodeksi eteenpäin.

Mutta Hong Kongissa annoin itselleni luvan käyttää rahaa huolettomammin, ja pakkohan siellä oli tämän tytön investoida vaatteisiin, koska niitä oli saatavilla aivan erityisessä Hello Kitty -vaateliikkeessä!! Honkkarissa, kuten nykyään muuallakin maailmassa Hello Kitty on kaikenikäisten suosiossa, ja  KI*LA*RA -niminen muotiketju myy lasten sijaan nuorille/aikuisille mitoitettuja, ihania Hello Kitty -vaatteita. Vaatteet ovat hauskoja ja aasialaisen muodin mukaisia. Kuka minua vähääkään tuntee, voi arvata että menin tietenkin ihan sekaisin KI*LA*RAssa! Olisin voinut viedä koko putiikin sisällön mukanani ostoskasseissa, jos raha ja matkalaukun tila eivät olisi tulleet vastaan ^^; (Hinnoiltaan Kittyvaatteet eivät mitään halpoja olleet, hinnat samaa tasoa kuin esim. Lindexissä ja KappAhlissa)

Hello Kitty -vaatteita KI*LA*RAsta, hauska seilorineule Sydneyn Dangerfieldistä, ja ihana kiinaruusutoppi Honkkarista

Molemmat mekot Melbournesta. Oikeanpuolinen oli oikea löytö, sillä se maksoi vaivaiset 6 dollaria!

Taas yksi KI*LA*RAn Hello Kitty-toppi, ja 10 dollarin farkkutakkilöytö Melbournen Chinatownista

Tämän käytännölliseksi osoittautuneen Hello Kitty-pikkulaukun ostin Honkkarista

Näitä pikkuisia laukkumaskotteja oli joka paikassa Honkkarissa. Oli pakko saada, kun hintakin oli vain pari euroa xD

Chi's Sweet Home -kännykkämaskotti. Olen sarjan suuri fani!

Sydneyssä ja Melbournessa olen tehnyt muutaman valikoidun investoinnin mekkoihin ja hameeseen, sekä lenkkitossuihin, mutta sen kummempaan ei ole tullut tuhlailtua. Tosin täytyy kyllä sanoa, että Chinatowneissa eli kiinalaiskortteleissa rahan saisi helposti palamaan. Täkäläiset "Kiinakylät" ovat nimittäin pullollaan aasialais/Japanimuotiliikkeitä, joissa myydään supersöpöjä loli-henkisiä röyhelövaatteita. Arvoitukseksi itselleni on vielä jäänyt, kenellä niistä oikeastaan on loppupeleissä varaa ostaa vaatteita, sillä aasiamuotiliikkeessä esimerkiksi röyhelömekko saattaa kustantaa jopa 170 dollaria!! Samoin nätin topin tai hameen hinta voi olla 80 dollaria. Minusta hinnat ovat törkeitä ja olenkin siksi tyytynyt vain hypistelemään ja ihailemaan ostamatta mitään.

Supersöpö aasialaiskrääsäkauppa Melbournen kiinalaiskorttelissa

Tämä hauska japanityylinen nalle istuskeli Melbournen keskustassa, en tiedä miksi ^^;

Söpöjen aasialaisvaatteiden lisäksi olen bongannut kiinalaiskortteleissa animanga-harrastajien kauppoja ja figuurikauppoja, jotka ovat pullollaan animekrääsää. Ehkä lähimpänä ostopäätöstä olin Sydneyn kiinalaiskorttelin markkinoilla, jossa myytiin ihania Sailor Moon -figuureja 3 dollarin kappalehintaan. Tarjolla oli n. 10-senttisiä avaimenperäfiguureja Sailoreista taisteluasuissaan sekä muita randomejä figuureja, kuten Usagi vatsallaan uimapuvussa, Ami yöpuvussaan, ja Chibiusa ja Hotaru maid-asuissa. Söpöjä olivat, mutta en kuitenkaan viitsinyt ostaa, kun on vielä lähtöä edeltänyt tavara-ahdistus tuoreessa muistissa (tarkoitan siis sitä, kun yritin hankkiutua kaikesta mahdollisesta turhasta eroon ennen Australiaan lähtöä, ja samalla tuli huomattua, että kyllähän sitä turhaa tavaraa on nurkkiin kertynytkin. Mitä vähemmän tavaraa, sitä siistimpää ja viihtyisämpää, näin se valitettavasti on! Ja sitä helpompi on myös muuttaa.)

Viikonlopun seikkailuista tulossa pian päivitystä One-way ticket to Oz -blogiimme, ja voin paljastaa, että tiedossa on mm. kuva bongaamastamme ilmielävästä nokkasiilistä!

No comments:

Post a Comment